Admsarzu Ceren04 bitmek üzere mart sonu doğumum 29+3. Beşiği arabası yarin geliyor geriye kişisel malzemeler kaldi ve hastane çantası onları da birkaç hastaya alacağım
cero61 aysunkirgiz 32+1 deki kontrolde ilk kez nstye girdim ben bundan sonra her kontrolde girilecekmiş
Anensinkuzusu_35 Petibor 30+5 iz uykusuzluk oluyor sağ kol uyuşması +korku ve heycan ikinci gebeliğim ☺ yavaş yavaş hazırlıylrum herşeyi daha herşey tam değil çoğu tam 😁zaten kız çocuğu buda ikide kız ondan kalan eşyalar var o yüzden hazır sayılır gibi birşey 😁
medo28 ferdanne benim arkadaşımda lansinoh almıştı çok memnundu. Ama işte fiyatı yüksek birde ilk gebeliğim lazım olur mu olmaz mı bilmiyorum o kadar para verip kullanmamak paranın boşa gitmesi gibi geliyor. Bebebao markasını denicem bakalım baya güzel yorumları var onunda inşallah memnun kalırız.
28e 31+3 den merhaba mahvolmuş durumdayım burun tıkanıklığı kulak tıkanıklığı geniz akıntısı kuru öksürük ve nefes darlığı bazen nefesim kesiliyo çok zor geçiyor umarım bir an önce sağlığıma kavuşurum çünkü öksürmekten bebekte kasılıyor bel çevrem çok agrıyor
ferdanne @"medo28 evet çok pahalı bende düşündüm alsam almasam mı diye ama sanırım alcam benimde ilk gebeliğim bunda lazım olmasa diğerinde olur diyorum :)
girlll Ceren04 32+4 olduk, Cuma günü nstye gireceğiz bundan sonra her kontrolde önce nst girecekmişiz 🐣💖 ufak tefek şeyler haricinde de eksiklerimiz tamaaam 💁🏽♀️
aysunkirgiz Sizler doğumu nasıl düşünüyorsunuz? Normal mi sezeryan mı? Benim kız doğum pozisyonunu almış ama ben çok kararsızım
medo28 aysunkirgiz valla ben vajinal doğum taraftarıyım. Doğum öncesinde veya doğum anında ters bir şey olmadığı sürece normal doğum istiyorum. Sezaryen bana biraz meşakkatli geliyor sonrası için. Birde normal doğumu yaşamayı çok istiyorum. Sürekli kendimi kolay ve sorunsuz bir doğum olacak diye motive ediyorum. Her iki doğum şeklinde de iyi veya kötü doğum hikayeleri var. Olumlu ve güzel düşünmek lazım. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. 🤭
lee_ann Ceren04 30+4 selamlar 🩵 bol uykusuz geceler ve bel ağrısı…sol ve sağa dönmekten artık kalça kemiğim ağrıyor 😬 benim bugün akıntım başladı sizin de varmı kızlar bu haftalarda yada su sızıntısı olsa nasıl anlarım? Damla şeklinde ama anlayamadım akıntı mı değilmı diye
Busraaaakkk aysunkirgiz aslında evde de zaman geçmeyecek biliyorum ama iş yerinde artık giyecek kıyafetim de kalmadı 😬 hiçbir şeyim olmuyor 😭 (benim dertler ) 🤪
Busraaaakkk eed21 Göğüs pompasını ben doğumdan sonraya bıraktım sanırım, ilk dönem gerek olmuyormuş çünkü hem de kararsızım marka konusunda da
eed21 Busraaaakkk bana şey dediler illa ki bebek uyuyunca vs lazım olabiliyormuş bende alayım dursun diye düşüdnüm. E bebeğin baby mom markası var arkadaşım kullanıyor memnunmuş fiyatı da uygundu onu aldım ileride baktım sürekli lazım sıkıntı yaratıyor başka bakarım diye düşündüm bu da gayet yeterli dedi
Busraaaakkk eed21 öyle mi ben hiç araştırmadım bile, çok pahalı bir de. Zaten bebek alışverişi bi dünya masrafmış meğer içine girmeyince bilemiyor insan 😬
aysunkirgiz Benim kız şuan normal doğum pozisyonunda ama ben biraz doğuma karşı korkular içinde olduğum için emin olamıyorum, doktorum da sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olacak dedi
Merviny Ben 33teyim tam. Eksikler bitti. Hastane cantasi yavastan hazirlicam. Bi erko bebis gelcek 💝 agrilar var. Yururken ve sirtimda. Diren az kaldi modundayim😊