cerenxertan Kızlar bazı kişiler bebegim sag taraftaydı erkek oldu sol taraftaydı kız oldu diyolae keseyle alakası var mı yok mu benim doktorum hep sol taraftan baktı
dillk cerenxertan benimde ilk hamileliğimde sağımdaydı bebek oğlum oldu şuan ikinciye hamileyim o da sol tarafta ama cinsiyeti tam belli değil
melissa_cicek cerenxertan doğruluk oranı nedir bilmiyorum ama benim sağdaydı erkek oldugunu öğrendik arkadaşımın solda kız bebişi olduğunu öğrendi doktorum da öyle dedi kesen sağda genelde erkek bebekler sağda olur dedi
Rumsamut cerenxertan Kese nerdeyse bebek de ordadır zaten mantıken😂 benim de soldaydı ve kızım olacak. Bebek büyüdükce hem sağa hem sola hem aşağı hem yukarı yerleşiyor zaten tüm karnı kaplıyor çünkü
nergiss123 cerenxertan Ağrı kıpırtı seyreme falan çoğunlukla solda mesela şuan. Oğlumda da sağdaydı. Ramzi teorisi deniyor kesenin ultrasona göre sağ ya da solda olmasina. Benim o da tutmuştu ikisinde de.
betegemenbur cerenxertan keseyi bilmiyorum valla ama bebek sağdaydı hareketlerini tekmelerini hep sağda hissediyordum. Şuan 25 haftalığım ve karnımın her yerinde