Buse5581 Yarın transferim var bana dua eder misiniz 🙏 kimin duasının kime geçeceği belli olmaz bu yolda yorulan bütün kız kardeşlerime en kısa zamanda hayırlısıyla kolaylıkla nasip olmasını diliyorum 🙏🫶🏻
ilkiminannesi Buse5581 Hayırlı haberler alırsın inşallah benim de bugün transferimin 9. Günü kan verdim sonuç bekliyorum sende bana dua et 💖
anneolmayolundabiri Buse5581 Meryem hocada oldunuz sanırım hayırlı olsun inşallah tutunur sağlıcakla bende Meryem hoca da transferimi bekliyorum aralık da toplandı yumurtalarım 2 ay rahim dinlendirme yapıyoruz sizin nasıldı süreç 🥹
Buse5581 anneolmayolundabiri benimde aralık başında toplandı hemen opudan 6 gün sonra adet oldum . Ocak adetimle başladık transfer hazırlığına genel olarak iyiydi rahim duvarım istenilen seviyeye biraz geç geldi ama dün transferimi oldum çok şükür 🙏
anneolmayolundabiri Buse5581 bende ilaç kullanıyorum 21 gün kullanılandan ikinci kutum benim ama 12 gün daha kullanıp adet olunca gidicem sonra nasıl bir yol izliyorlar hemen transfer oluyor muyuz bişeyler kullanılıyor mu çok heyecanlıyım bende
Buse5581 anneolmayolundabiri adetin 2. Günü hormon testine göre başlıyor. Bir sürü vitamin Estrofem kan sulandırıcı vs ilacım var rahim duvarı yeterli kalınlığa gelince profestan başlanıyor progestan başladığı günden 5 gün sonra transfer planlıyor
anneolmayolundabiri Buse5581 ilacımın bitmesine bir hafta kaldı sonra gideceğim Meryem hocaya transfer için planlama yapar heralde siz evde test falan yaptınız mı var mı belirti falan aklım hep sizde inşallah güzel sonuçlar olur 🤲🏻
Buse5581 anneolmayolundabiri yok yapmadım daha erken diye günler zor geçiyor umarım hayırlı haberler alırım 😇😇 pazartesi günü test günüm .. öyle bariz bir belirtimde yok çok zorlarsam adet ağlarına benzer ağrılarım oluyor inşallah olmuştur 🙏
anneolmayolundabiri Buse5581 ay hadi inşallah haber et ne güzel pazartesi kandil mübarek günde öğrenin inşallah eviniz sevinç dolsun 💖🤲🏻 bir de test günü derken nasıl oluyor kan mı vereceksin yoksa test yap mı dediler
Buse5581 anneolmayolundabiri aminnn inşallah 🙏 yok test derken kan testi demek istemiştim . Aaa kandil mi bilmiyordum aynen Rabbim nasip etsin en güzelini yaşayalım 🥰🙏 seninde inşallah kolaylıkla hızlıca akar gider sürecin birbirimize dua edelim 🙏🙏