dgngr Ada25052025 limon+turşu yedim. Turşu isteği hemen geçti. Limonu aşırı yedim. Limon isteği de geçti. Tavuktan tiksiniyorum. Normalde tiksinmem. Erkekten şüpheleniyolar. Herşeye limon sıkıyorum. Sabahları domates salatalığa sık tavsiye ederim. Bi de limonun üstüne tuz ekip yemiştim. Daninoyu dondurma yapıp yemeyi canım istedi bi de. Hamile olmadan az önce acılı kahvaltılık salçayı aşırı istedim ve çok sevmiştim. Tatlıyı bekarken de çok seviyodum. Ama şerbetli tatlı canım istemezdi. Havuç dilim baklava arası dondurma canım istiyo ama çok az.
ayseveysel Ada25052025 aminnn hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım,Allah isteyrn herkesede nasip etsin hayırlısı ile🤲♥️
nursenasu27 Ada25052025 domates turşusu havuç tanesi aşırı istemişti canım bunları görümce min yaptığı fırında tavuktan tiksinmiştim
tugbaustuntas Ada25052025 bende ilk aylarda sucuktan baharatlı şeylerden salcadan çiğköfteden tiksinmiştim halbuki çiğköfte hastasıyımdır normalde midemi çok bulandiriyordu yemek yapamiyordum hep ekşi istedim tatlıdan da midem bulaniyordu cinsiyet kız🌸 şimdi her şeyi yiyorum ayırt etmeden valla 😂
Ziyangillerrr_ Ada25052025 Tavuk göğsü, kuru fasülye, salçalı kıymalı makarna, etsiz çiğköfte bunlardan tiksinmiştim halada bulantılarım geçmesine rağmen hiç görmek istemiyorum🥹🥹 onun dışın öyle aşerme çok yemek istediğim birşey olmadııı şimdiliiik
ikicocukannesiii_ mervenur09_ Rabb’im gönlündekini hayrlarıyla versinnn sağlıklı eli ayağı düzgün saliha bir kızın olsun Rabb’ime layık kul size hayırlı evlat olsun 🌸🩷💕 benimde bir oğlum var bende kız istiyorummm daha öğrenmedim cinsiyetinii
mervenur09_ ikicocukannesiii_ Allah razı olsun duanız için inşallah sizede nasip olur minnoş bir kız bebek 🥰🤲🏻🥹
yldzberna Bende normalde hiç et aramam ama bu hamileliğimde etten başka bişey yiyesim gelmiyor. Özellikle ızgara 3 öğün olsa yiyecek durumdayım 😃 bebişim erkek bu arada 🙂
Sinerjik @Ada25052025 Balıktan yumusak peynirden tiksindim. kahve ve cikolata yiyemiyorum midem kabul etmiyor 🫡 oglum olacak inşallah
aybikmom Benim ilk hamileliğim şuanda 12 haftalık pril çamaşır deterjanı oda kokusu sigara ve buzdolabı kokusu beni mahvediyor Türk kahvesi çok severdim içemiyorum tatlı daha çok canım istiyor ama genellikle ev yemekleri yemek istemiyorum hep dışardan yemek istiyorum sanırım yemek yaparken ev koktuğu için beni rahatsız ediyor ondan dolayı