Ada25052025 Ben başlayayım et balık tiksindim🤢 her gün ekşi canım çekiyor limon sıkabilecegim her sey ve meyve yiyesim geliyor 😁 bir de eskiden çay aramazdım şimdi çayda içesim geliyor😁 cinsiyetimiz belli değil doktorumuz kız gibi dedi☺️
mervenur09_ Ada25052025 sizin belirtiler benim belirtilrle aynı sadece bunda çayda pek aramıyorum önceki gibi ilk mi sizn
senaakck Ada25052025 et balıktan tiksinmiştim meyve çok yedim ama ekşi tatlı ikisinide yedim cinsiyet kız 😁
ayseveysel Ada25052025 ekşi acı şeyler yiyesim geldi hep😇 tatlıdan ilk bi tiksinti gelmişti şimdi düzeldi sayılır ama çikolata hala yiyemiyorum midem bulanıyor çikolatadan, 26+2 yim kızım olcak🌸
momtobee34 Ada25052025 ben ilk 4 ay bulantı ve kusmalar devam ederken tavuktan tiksinmiştim şimdi öyle değil yiyebiliyorum rahat rahat. Çoğunlukla ekşi yemek istiyordum turşu çok yedim oğlum olucak 😄
mervenur09_ Ada25052025 valla bir kız dedi bir erkek kaldı öyle detayliyi bekliyorum umarım kızdır iki oğlum var ☺️🥹🤲🏻
psaahh ayseveysel bir şey soracağım bebiş hareketlerini her gün çok yoğun mu hissediyorsunuz yoksa bazen çok bazen az bazen hiç olmadığı oluyor mu
Ada25052025 mervenur09_ allah gönlünüze göre verir inşallah 🌸☺️ benim doktorum iki çzigi gördüm iki çizgi görünce ben kız derim dedi 12. Haftamızda siizn de iki çizgi gibi☺️
ikicocukannesiii_ mervenur09_ Rabb’im gönlündekini hayrlarıyla versinnn sağlıklı eli ayağı düzgün saliha bir kızın olsun Rabb’ime layık kul size hayırlı evlat olsun 🌸🩷💕 benimde bir oğlum var bende kız istiyorummm daha öğrenmedim cinsiyetinii
esdd İlk oğlumda asla tatlı asermedim hep çiğ köfte ekşi elma limon yedım kahve çok severdım çok içerdim mide yanmam çoktu Şimdi 15 haftalık hamıleyım yıne eksı yıyorum çiğ köfte canım istemıyor limon cok eksı gelıyor sureklı peynır yıyorum kahve agzıma surmuyorum 14. Hafta erkeğe benzıyor dedi yıne değişir mi bilmiyorum ikisi cok farklı
cansellim Balık, köfte, sucuk, yeşillikler, çay, kahve, nar ekşisi, turşu, muz bunlar hep midemi bulandırıyor. Limonlu su, elma, ekşi kivi gibi şeyler iyi geliyor. Gebeliğim. Biri kız biri erkek ama belirtiler aynı
ayseveysel Ada25052025 aminnn hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım,Allah isteyrn herkesede nasip etsin hayırlısı ile🤲♥️
Ada25052025 esdd belli değil henüz doktorum kız gibi dedi ama erkendi haftası fetal verdim sonuç bekliyorum 🌸 ben cok güzel çiğ köfte yaparım yapıp yapıp yiyesim geliyor🤣