yenianne_adayl Bugun kontrole gittim kese kenarında kanama ve tiroidin yüksek dedi ciddi bir durum mu yaşayan var mı aranızda
orhismommmmmm yenianne_adayl ben 5 haftalıkken gebeliğe göre biraz fazla dedi ilaç verdi levotiron 50 mg kullanıyorum doğuma kadar devam edeceğim her ay kan verip bakıyoruz yüksek mi diye doğumdan sonra bırakcaz
alyoo yenianne_adayl Tiroid ilacını asla aksatmayın günü gününe için tiroid değerleriniz bebeğiniz için çok önemli
buketdeniz19 yenianne_adayl evt canım bende tiroid var ilaç kullanıyorum tedavi edilmezse bebekte zeka geriliğine sebep oluyor hafta içi 75 hafta sonu 50 içiyorum değerim 1,67 ye düştü
gulo21_ doktor bişey demedi mi veya ilaç fln bende en son gittiğimde tiroid yüksek doğuma kadar ilaç kullanman lazım dedi geç farkettik dedi
yenianne_adayl 1mimikralicesi bana neden vermedi ki enfeksiyon var bide bende korkuyorumda baya bi riskli haniellik geciriyorum ya
orhismommmmmm gulo21_ Suan 18 haftalıgız her ay kan verıyorum şükür yukselmeyom gerilemiş ama yinede doktorum bıraktırmıyor doğuma kadar devam
anaiswatterson orhismommmmmm Sizin tsh değeriniz kaçtı acaba benimki 4.03 çıktı bunun için endokrinolojiye görürsen iyi olur dedi
yenianne_adayl alyoo randevu aldim 13 gun var ilacta vermedi bana verse keske kullansam bende merak ediyorum bebegede bisey olmasini istemiyorum
alyoo yenianne_adayl 13 gün asla beklemeyin tiroid değeriniz kaç? Kaç haftalıksınız en azından sağlık ocağına gidin yarın size ilaç yazsın 13 gün sonra yine gidersiniz çok uzun bi süre. Ben ilk gebeliğimde Tsh 7 olduğu için büyük sıkıntılar yaşamıştım.
yenianne_adayl gulo21_ inşallah ya ablam ilk gebeliginde tiroidi yuksekmis bebeginjn kalbi durmustu Allah kimseye yaşatmasın bende endiseleniyorum
yenianne_adayl alyoo ya benden kan alinmis baktim kanima tiroid yok kanda hersey yesil referans disi birsey yok doktor nerden gordu inan bende anlamadım