gvnrzz Elatalay ya doguma kadar bu ölçümler de değişiyor. Bi ileri bi geri. İnsallah o da haftasını yakalar
Havin49_ Elatalay Allah’ın izniyle hiçbişey olmaz Cnm sen yine kontrollerini ilaçlarını aksatma Allah’ın izniyle hiçbişey olmaz
Elatalay Havin49_ inşallah canım doktor vermedi ama disardan kalsiyum takviyesi almamda sakınca varmı acaba
Bumah Elatalay 2 hafta hep öndeydk normal doğurdum gayet Saglıklı bebişim endişelenme genetik olduğunu düşünüyorum be ablamın ve abimin oğullarınında hep öndeydi kafası koca kafalı bebişler 😁
ela1128 Elatalay 32.haftada bana da aynı şeyi söylemişti doktor ama bir sorun yaşamadık hala büyük kafası 6 yaşında oldu doğumum biraz zor oldi
Elatalay ela1128 kafasini normal karin cevresiyle.orantili buyuyo dedi iyi bebek ama bacak 10 gun kadar geri haftasindan ona takildik simdide
sevgideniz23 Elatalay benim suyum sınırdanda ötede haftaya iki litre su tahliye edelim de rahatla dedi yatmak kalkmak nefes almak zulüm sanki ikiz taşıyorum gibi. Ultrason ölçümlerine çok güvenmiyorum açıkçası oğlumda da çok kilolu dört kiloyu aşar doğuma kadar dedi dr 3300 doğdu yavrum. Bende kısayım ne yapalım kısa da olabilir.
sevgideniz23 Sibelakta Elatalay aynı durumdayım🤭 öncekinde böyle değildim şaşkınım. Sağlıkla gelsinlerde çorabımız olmayıversin🤭🤭
aysct Benimde 2 hafta kafası önde gidiyor doktor bir sorun belirtmedi, eşimin ve görümcemin de kafası bebekken büyükmüş o yüzden diye düşünüyorum
Afranurdur guleeanne ben gebelik şekeri de baktırdım 2’li tarama Fetal dna detaylı ultrason yaptırdım hiçbir sorun yok ama 4 hafta önde çıktı benim de kafası insanın aklı karışıyor bir sorun mu var diye
nevinbulyaman @Elatalay bence korkmayın inşallah bişi yoktur benim en küçük kardeşimde annemin hamileliği boyunca kafa ölçü büyük dediler evet biraz koca kafalı doğdu kardeşim ama maşallah hiç bir şeyi yok
Elatalay nevinbulyaman sevindim canım kizimda kafası 37 cm dogmustu insallah bacak boyuda haftasini yakalar
Moz Elatalay genetik bence sizin de boyunuz kısa olduğuna bebeğin femurunun uzun olmaması normal.Fetal dna yaptırmadıysanız ataşehir genetik tavsiye ederim.Sizden sadece 1 tüp kan alıyorlar nerdeyseniz yanınıza gelip alıyorlar ve sonuç 8 günde çıkıyor
aselimdurum Elatalay benim kızımın da kafası hep 2 hafta önde giderdi koca kafali benim gibi derdim güler geçerdim doktor da asla olumsuz birşey söylemedi şuan 6 yaşında gayet vücudu ile orantılı minnak bir kafası var 🥰