penbe_karisi Moz asla sıkmıyor canım 🥹 toplam 2 takım aldım 6 tane toplam baya memnunum birazda büyük beden aldım buna rağmen çok beğendim
Keziban Moz külot olanından alın çok rahat edersiniz markanın önemi pek yok gibi bence aşağı yukarı hepsi aynı işlevde
suragungor penbe_karisi bende boyle bisey aldim ama icinde ped yok ucu belli oluyor sizin aldiginizin icinde gogus ucu bolumunde ped var mj
Srfblt Moz ben emzirme sütyeni almıştım kendime trendyoldan gayette yeterli olmuştu, bir pakette 3 tane birden vardı bu penye olanlardan almıştım kalıplı olanlardan değil.
Asi_07 Moz ilk 1 hafta depeend kullandım ve aşırı rahat ettim sezaryen doğum yaptım özellikle yatarken kalkarken ağrıdan dikişten dolayı popoyu sürterek kalkıyordum kayma vs olmaması benim için çok iyiydi kanama miktarı azalınca normal ped kullandım
rabis-0201 Moz sezeryanda külot şeklinde olana izin vermemişlerdi. ben gece pedi kullanmıştım. tabi normal doğum olacaksa külot gibi olan çok daha rahat.
rabis-0201 Moz evet dikişsiz pamuklu bir külot kullandım ve uzun gece pedlerinden kullandım. depend dediğiniz hasta bezi gibi olanlar sanırım, ondan da alıp koymuştum hastane çantama,ama hemşireler ve doktorlar kızdığı için ped kullandım