Edalptekn uzlett evet Türkiye hastanesinde tüp bebek yok orada aşılama ve muayene yapıyor kendi tüp bebek merkezi var
Edalptekn uzlett ne demek fiyatları da uygun aşılama 11.500 ilacta 500 ₺ diğer yerleri baktım çok pahalıydı
bebek308_ Kelebekkkk34 uzlett yücel beyin hastasıyım ben bürüksel tüp bebekte yaptırdım mükmel bi doktor ve 3 aya kadar beni telefon üzerinden ilaçlarım rahatsızlığım bitene kadar takip eti hemşireler vs çok iyidi gerçekten ne fazla fuzuli ilaç nede ekstradan tedavi sınırında gayet güzel bi tedavi uygulandı eve madi açıdan yıoranıyorsun ama sonu güzel hamdolsun şu an 33 haftalık olduk bike zaman su gibi
uzlett bebek308_ ayy ne güzel maşallah sağlıkla gelsin inşallah 🌸 peki sana neden ötürü tüp bebek yapıldı
bebek308_ uzlett benim yumurtam yoktu butmişti sadece 4 tane kalmıştı 3 ü dölendi 1 tane transfer yapıldı hata bana iki kez yumurta toplama yapalım dedi ben istemedim imkanım el vermedi olanla nasip olursa olur dedim rabbim ilk denemede nasip eti hamdolsun
bebek308_ Fuunndaaa uzlett bende çoft embriyo istedim yasak dedi ilk tüp bebek denemen yumurtan sağlıklı bi yumurta o yüzden tek embriyo yapmak zorundayım dedi
Fuunndaaa Kelebekkkk34 sanırım artık sıkı denetim yapılıyor, kanuni şartları var ciddi rahatsızlığının yoksa ve üst üste başarısız denemeleriniz yok ise çift embriyo transferi yapmıyor hiç bir yer
Kelebekkkk34 Fuunndaaa ben de öyle biliyodum ama baya yapan yer varmış canım bazıları yasak diyor yapmıyo bazıları transfer anında bile 2 olsun mu deyip koyuyomuş
uzlett bebek308_ yumurta sayısı her ay değişkenlik gösteriyor sizin de yumurta rezerviniz az diyor Öyleyse Benim de öyle bana Erken menopoz teşhisi de var bir tane görülürse ona bile çok seviniyorum
Fuunndaaa Kelebekkkk34 önceden yapıyorlardı ben ilk 2022 de transfer oldum o dönemler yapan yerler vardı 2025 te çevremde isteyenler oldu hiçbiri.yaptıramadı
bebek308_ Kelebekkkk34 zaten sen geçmiş tedavini anlatırsan cnm iki emriyor. Transfer edebilir ben hiçbirşey denemedim aşılama dahi doktorlad yumurtama bakıp paranı boşa harcama aşılamayla onla bunla diye
bebek308_ Kelebekkkk34 vala cnm 2025 in başında yaptırdım 80 bin hastane istedi gerisi ilaclar vs gebelik sonrası baya kulandım 200 bine ulaştı geçti de diye bilirim
Kelebekkkk34 Fuunndaaa doğrudur canım burda çok yorum okudum ikiz koyuldu diye ama belki sorunu büyüktür o yüzden yapmışlardır
Kelebekkkk34 bebek308_ anladım canım ama değmiş tutmuş çok şükür darısı başımıza 😍 ben de bi öngörüşme yaparım