lena36_ yasemincel65 ben verdim geri aldım esim yaptı ev araba olmasa bile verirdim başka biseye ihtiyacı olsa da sonuçta biz bir hayat yaşıyoruz bir yuva kurduk onun sıkıntısı varken ben rahat rahat yatamam kimseye de borçlanmasını el açmasını istemem neyse derdi sıkıntısı beraber hallederiz başkası yada banka boğazına basacagina eli rahatlayinca zaten bana alır ben onun sıkıntı çekmesine varken izin vermem neyse hallederiz
yasemincel65 lena36_ kesinlikle öyle, sıkıntısı bize de yansıyor evin havası kaçıyor böyle atmosferinden anlıyorsunuz
lena36_ yasemincel65 esim öyle yansıtmaz modunu düşürmez ama ben içini bilirim onun benimde gönlüm razı gelmez
Edizhr yasemincel65 verdim kizima takilan doları da 2 altınida verdim çünkü 1 lirasını kıskanmaz 2 tane bilezik aldı çok istediğim için doğumda da bir tane daha takarsın demiştim 3 lemis gelmiş gözüm kapalı veririm onun icin
yasemincel65 Edalptekn program bilmiyorum yaaa 🥲🥲 ben aile danışmanlığı üzerine ofis açmak isterdim istiyorum daa 😇😇😇
cerraha Verdim ve asla pişman değilim😄 arabayı eşimden çok ben kullanıyorum. Günümüz şartlarında araba lüks değil büyük bir ihtiyaç. Çok şükür parayı havaya atmadık, kendimize mal almış olduk 🌸
edabolukbasi3- yasemincel65 ya işte kayınpederin de borcu çok evden dolayı, bir de servis çektiği için aracını da değiştirmek istiyo dedim daha fazla yük olmayalım bozduralım, bu kış iğrenç hiç ısınmıyor ev oda gerek yok dedi istese de vermem artık 😂
mels33 yasemincel65 evet biz kullanamıyoruz gebe halimle dolmuşa binip gidiyorum en kötüsü eşim sabah soğuk havada yürüyerek gidiyor 😢
Mukaddesdemir yasemincel65 kendi rahatını düşün bence altın kolumda durunca da Bi işime yaramıyor evet güzel ama, araba hele ki hamileysen bu süreçte de doğumda veya sonrasında da çok gerek olacak bana göre
yasemincel65 Mukaddesdemir evet bizde araba vardı zaten model yükselttik daha fazla zam gelmeden bir de bebek olacak daha çok aile arabasına döndük artık 🥹🥹🥹
muzicem583_ yasemincel65 evet bileziklerimi verdim sifir araba alabilmek icin esim icinde sigara icilmis araba istemiyorum dedigi icin sifir aldik esimden cok ben kullaniyorum arabayi ayrica esim yavas yavas bileziklerimi yerine getiriyor ben istemedim ben araba olsun yeter dusuncesindeydim bi hastaneye bile baskasinin goturmesini istemiyordum artik cunki onceki arabamiz surekli ariza cikariyordu bilezik alamasada bi ceyrek alip eve koyuyoruz mutlaka…
yasemincel65 muzicem583_ ikinci el aracın sıkıntısı çok evet temiz olanlar da var ama hor kullanan çok ne çıkarsa bahtına oluyor maddi durumun varsa sıfır en mantıklısı
Littlegirl yasemincel65 üfff sormaa en sevdiklerimdi onlar 🤭🤣🤣 ama ev için verdim evin yarısını kendi üstüme yarısında eşimn üstğne yaptık tabikide altınlarımıda geri istyorum ev borcu bitsin yaptıracağım yavaş yavaş öyle anlaşmıştık ama araba için vermem ben banane benim için ev çok önemliydi 🤭
yasemincel65 Littlegirl bence araba olsa yine verir gibisin yerine geliyor kız işte bir de konforun artıyor 🤣🤣🤣