ece00008 yasemincel65 ben bütün altınlarımı verdim araba aldık araba da benim üstüme oldu. Ama yani veririm sonuçta bizim arabamız olacak
Busra5222 yasemincel65 ben ağlaya ağlaya verdim iki burmam kaldı 1 tane eklemiştik yine bozduk ama alacak söz verdi
yasemincel65 1oglanannesi nasıl yani ben anlamadım valla 🥹🥲🥲 Şimdi iş yerini azerbaycanda mı açtınız, orada daha mı kolay yani ödemede falan
1oglanannesi yasemincel65 evet Azerybaycanda actık burda Lambard diyolar altınları oraya verıyosun ne kadar lıksa o kadar para veriyolar sonra ödemeyı aya böluyolar aylık ödeme yapıb mısal 3 yıllıka böldulerse 3 yıl içinde öduyosun sonra altınlarını geri götürüyosun
yasemincel65 Edalptekn valla mı ayy benim de en çok istediğim şey inşallah bir gün bana da nasip olur 😌😇😇
yasemincel65 edabolukbasi3- eşin iyi demiş takıyı bozmaya gerek yok çok elzem değilse, o borçla da olsa yaptırılacak bir işlem
edabolukbasi3- yasemincel65 ya işte kayınpederin de borcu çok evden dolayı, bir de servis çektiği için aracını da değiştirmek istiyo dedim daha fazla yük olmayalım bozduralım, bu kış iğrenç hiç ısınmıyor ev oda gerek yok dedi istese de vermem artık 😂
Busra5222 yasemincel65 yeni evlendik 1 hafta sonra sattık araba lazımdı bahçeler filan uzak alacak söz verdi ☺️☺️