Fatma_furkan1996 Havin49_ bebeklerin durumu nasıl canım görebiliyor musun bebekleri ne kadar kalıcaklar küvezde
Havin49_ Fatma_furkan1996 sağol cnm bebekler küvezde birinin durmu iyi doktor 2 haftaya çıkarırız inşallah dedi ama bi bebeişimiz hem çok zayıf hemde ağır bi solunum sıkıntım var bundan dolayı 1.5 ayı fln bulur dedi onun kalması hafta içi 12.30-13.00 arası hergğn görebilirz
Havin49_ LadyX çok sağol cnm Allah razı olsun birinin durumu iyi diğeri ağır solunum sıkıntısı çekiyor makineye bağlı inşallah düzelicek
kizinaasikanne LadyX Duru’lar sürekli anneyi istiyor kızım Duru 3 yaşında gece uyanıp anne beni yanına al diye bağırıyor 😂 bence çok tatlılar 🥰 geçmiş olsun Allah sağlık versin bebişe
yasminaydn LadyX biz de 7 aylık olacağız uyku düzenimiz çok kötü 2 saatte bir uyanıyor belki 8 aydır aralıksız şöyle deliksiz uykuya hasretiz eşimle ama olsun bebeğimin sağlığı yerinde o iyi zamanla geçecek diye bekliyoruz
sevaldqn1 LadyX ay umarim tez vakitte uykuları düzelir biran önce kendi kendilerine uyudukları evreye geçsinler ya😆
hd_d LadyX ama istedikleri kriterlere uyyosun daha ne olsunnn kiii ceza falan mi aldnnn ni uzuyolarrr seniiii🥲
myangelson LadyX soğan dolması ve sarma yaptım canım dünden de tarhana çorbası var salata yaparım tamam 😄