myangelson kurkmantosuzmadonna sağol canım sana da afiyet olsun 🥰 ay dimi dimi ama bazen kazanla da içsem fayda etmiyor 😂😂
myangelson Cimcime30 yaa geçmiş olsun inşallah kolaylaca olur ağrı sancısı olmaz en güzel şekilde atlatırsın 🌸
myangelson ablaelos ben hamileyken çaydan kahveden tiksindim. Ama normalde sabahları 1 bardak çay bazen de günde 1 bardak kahve içerdim. Günde 1 veya 2 bardak kahve icilebiliyor diye biliyorum ben
myangelson HiravEmir her zaman böyle değilim ya bugün yapayım dedim haftada 1 büyük süpürge büyük Vileda ile temizlik yapıyorum normalde günlük şarjlı süpürge ile arada bir de sprey mopla siliyorum o kadar 😄😄😄
HiravEmir myangelson o da iyi kız😂😂 bende her gün yaparım ama silme haftada bir açık yerler pek yok ama her gün süpürürüm dik süpürgeyle
myangelson bsrbrkysr184_ ayy geçmiş olsun çok mu kesmiş ? İyi yapıyorsun ıhlamur da iyidir 😄 şifa olsun
HiravEmir myangelson Öyle de ne bileyim herkes erkenci bende buraya göre erkenciyim size göre geç kaldım ya ondan 😂😂😂
myangelson HiravEmir amaan kime göre neye göre 😄 saati olmaz bunların ne zaman musaitsen ne zaman canın çekerse içersin 😄
myangelson HiravEmir aynen çocuk olunca süpürüyor bir de emekliyor bizimki girip cikmadigi yer yok o yüzden hep supuruyorum artık 😄 emekleme olayı yokken iki günde 1 falan yapardım doğrusu 🤭
[silindi] myangelson valla kendi kendine tek uykuya düştü anlamadım 🥲😂 doktor da kedi düştüyse demek bünye böyle istiyor müdahale etme dedi 😂
myangelson [silindi] inşallah erken bırakmaya kalkmaz gündüz uykusunu 🥴 öyle okumuştum böyle erken tek uykuya falan düşünce gündüz uykusunu da erken bırakabiliyorlarmış 🥴
HiravEmir myangelson doğrudur öyle valla benimki de öyle her yere girip çıkıyor yürüse de rahatlasa 😂😂