kurkmantosuzmadonna myangelson Ay yetiştim yetiştim. İyi ki kahve de var. Yoksa nasıl ayılırdık. Afiyet olsun canım.
myangelson kurkmantosuzmadonna sağol canım sana da afiyet olsun 🥰 ay dimi dimi ama bazen kazanla da içsem fayda etmiyor 😂😂
myangelson Cimcime30 yaa geçmiş olsun inşallah kolaylaca olur ağrı sancısı olmaz en güzel şekilde atlatırsın 🌸
ablaelos Ben 8 haftalık gebeyim. Çay kahve ne sıklıkla içiyorsunuz? Kahve çok seviyorum ama hafta da 1 veya 2 ye düşürdüm.
kurkmantosuzmadonna ablaelos ben çayı kahvaltıda mutlaka içerdim. Akşamları da yine bir bardak. Kahve doktorum günde bir fincan içebilirsin demişti ama ben içemiyordum haftada iki falan anca canım isterse içerdim.
myangelson ablaelos ben hamileyken çaydan kahveden tiksindim. Ama normalde sabahları 1 bardak çay bazen de günde 1 bardak kahve içerdim. Günde 1 veya 2 bardak kahve icilebiliyor diye biliyorum ben
HiravEmir anneadayii__ oo maşallah sunum harika hiç öylr kendi başıma sunum yapamıyorum ya direk bi fincan kahve otur iç kalk maşallah size 😂😂😂🤩🥰
HiravEmir myangelson evet canım öyle valla 😂😂😊 maşallah hamarat kadının hali bi başka benimki uyansı o arada sadece kahvaltı yaptım ve dizi izledim 😂😂 evet iki saat var tam olarak 😍
myangelson HiravEmir her zaman böyle değilim ya bugün yapayım dedim haftada 1 büyük süpürge büyük Vileda ile temizlik yapıyorum normalde günlük şarjlı süpürge ile arada bir de sprey mopla siliyorum o kadar 😄😄😄
bsrbrkysr184_ myangelson evet gece uyuyamayan birisi olarak sabah tam uyuduğumda kızımın ayağımı bardak kesti diye ağlamasıyla uyandım 🥴😱🥱 ıhlamur içiyorum bacım hem sakinleşelim hem güzelleşelim 😄
myangelson bsrbrkysr184_ ayy geçmiş olsun çok mu kesmiş ? İyi yapıyorsun ıhlamur da iyidir 😄 şifa olsun
myangelson [silindi] evet ya cikarsalar da rahatlasak onlar da biz de 🥲 ayy kız erken değil mi tek uyku için ya 🥲 Level ilerledikçe zorluk derecesi artıyor 😂😂
[silindi] myangelson valla kendi kendine tek uykuya düştü anlamadım 🥲😂 doktor da kedi düştüyse demek bünye böyle istiyor müdahale etme dedi 😂
myangelson yasemincel65 sen bir de doğunca gör diyormusum 😂😂 inşallah sakin bir bebeğin olur da sıkıntı yasamazsin 🥲