mlkk0 Kızlar 9 ocakta ovitrelle iğne vurdum iğne sonrası bugün 11. Gün awox testin yalancı pozitif verme durumu var mı acaba ?
mystery94 mlkk0 cnm aynıyız biliyosun bende hiç böyle çıkmadı bugun gözle zor görünüyor benimki senin var galiba inş benimde yükselir
Sudesahin_23 mlkk0 canım üzmek istemem ama benim de 13 güne kadar pozitif çıktı 15.gün çok silik daha hasta olcam gibi ağrılarım başladı sanmıyorum olsun bende ama inşallah senin vardır 🤲🏻❤️
mlkk0 Sudesahin_23 inşallah seninda vardır canım benimde gögüs ağrısı çok fazlaydı yumurtalama döneminde başlayarak artış gösterdi düne kadar dokunamıyordum bile bugün ağrısğ azaldı bende iğnenin etkisi mi geçiyor acaba diye şüphelendim teste de ümit bağlayamıyorum artık 🥲
Sudesahin_23 mlkk0 bende oyle canım mide bulantısı sırt ağrısı vardı 13. E kadar hep pozitif çıktı ama dün o kadar silikti ki artık oluruna bırakıcam çok üzülüyorum stres oluyor bu sefer rabbim en kısa zaman da nasip etsin bizlere
Aycicegim mlkk0 hayırı olsun tebrik ederim Awox güvenilir test yanıltmaz bene awoxla öğrendim tüp bebekti ama benimki🫠
mlkk0 Sudesahin_23 aynen öyle bende yapmamayı düşünüyordum ama dayanamadım yaptım inşallah bekleyen herkese nasip olur 💕
bahaarkaya mlkk0 ay bende 9 ocakta aşılama olmuştum aynız aşılamadan 9 gün sonra teste çıkmadı dün erken mı yaptım acaba senin testi görünce ama senin kesınlıkle var darısı başıma inşallah 🥹
mlkk0 bahaarkaya benimde dün öğlen bebe time testte silik çıktı canım akşam awox Yaptım çıkmadı sabah yine awox ile ilk idrarla yaptığımda çıktı
bahaarkaya mlkk0 ayy inşallah benimde çıkar ya kaçtır yaptım çıkmadı erken belkıde ama umut oldun bana