mutlubalik Rbkan hmm bilmiyorum benden test istedi sağlık ocağına ver gel demişti bende verdim dün de gittim sadece demirin düşük ve hafif idrar yolu enfeksiyonun var dedi ilaç yazdı plasentan aşağıya yerleşmiş ilerleyen haftalarda yukarı çıkmış mı kontrol edicem dedi
alpomm gultenkalkan canım ben Abdullah göymenin kliniğine gidiyorum doktordan memnunum. Bossan has anlaşmalı herşey doktor hastane dahil fiyatı 40 bin
edaece21 kocalar gecen yıl 55 demişlerdi bana şehitkamil mmt amerikan hastanesi 3. Sezeryan olacak tabi
gultenkalkan Rbkan çok teşekkür ediyorum dönüşünüz için ama ilk olduğu için büyük ihtimalle özele giderim bu hafta muayene oldum hiç beğenmedim asistanlar bakıyor hasta mahremiyeti yok
busrah2o merhaba ben Bosan Hastanesi’nde Sema iyi köşkere gidiyorum daha önce Dilara basattı dilara Basat gidince 2. gebeliğimi Sema hocada başlattım şuan doğum fiyatlarını tam bilmiyorum ama 42 küsürden bahsediyorlar ilkki sezeryan oldu Buda öyle görünüyor
brfns busrah2o merhaba bende sema hanıma gidiyorum. Doğum tarihini belirledik lakin henüz bir fiyat konuşulmadı siz daha önceki doğumunuzu bossan da mi yaptınız hastane nasıl bilgi verebilir misiniz acaba?
firdevs1109 zehra_kn ben şuan nazire hanıma gidiyorum ve gayet de memnunum ama doğum nasıl olur bilemiyorum ilk hamileliğim bi çok doktor gezdim ama nazire hanım anlayışlı açıklayıcı bi doktor
nursemaa_1 zehra_kn ayyyy nazireyi duyunca gitmeyin dicem çok iğrenç ötesi bı doktor ben kızımın kalp atışını duymaya gittim nazire Öztürk’e videosu bile hala var kordonu ikinci bebek olarak gördü birinin başı birinin poposu yapisiklar aldırman kürtaj yapalım dedi bizde korkup ağlayarak Tuncay yuceye gittik doktor dedi saçmalamayın bebek tek görüyorum ikiz olsun istiyosaniz bı dahakine dedi videoyu gösterdim şok oldu bu hanımefendi daha doktor olamamış dedi asla ama asla hateme de bu kadına da gitmem
Twobabiess kocalar Güncel fiyat olduğuna emin misiniz? Aralık ayında 50 bin fiyat aldım ben çünkü. Şimdi daha da artmıştır muhtemelen.
Twobabiess edaece21 Ben aralık ayında fiyat aldım sezaryen için 50 bin fiyat verdiler, doğum paketide 70 bindi doğum paketi aldım o zaman geçen gittiğimde aynı paketi sordum 85 bin dediler sadece doğumu sormadım 55-60 vardır diye düşünüyorum.
annem0702 gultenkalkan şuan Antep de ne uygun hastahane defa life orda da manolya Yılmaz Belgin İ öneririm
rumusella annem0702 ben hiç memnun kalmadım ama doğumunu beğeniyorlar diye duydum. Tavırları çok tuhaftı. Bir daha da gitmedim.