ztk bebee1 duygunisa Alparslanmomm Yaptım Kızlar Maalesef Çıkmadı Negatifim sabah deneyeceğim birde 🥺😒 duygunisa kubra_nal gzmturan ilknuryvz fztanne_ 1tucee rabiatr Irem-61 kubra_nal gzmturan diamondred ztk
1tucee ztk çıkmazsa da üzülme kuzum streste yapma streste etkiler olmamasını tamammı hayırlısı ne zamansa o zaman olsun zorlamayın ☺️🌸
busraggyy Ben 4 5 gün gecikmeyle erken gebelik testi yapmıştım akşam üstü yaklaşık yarım saat sonra çıkmıştı silik çizgi ciddiye almamıştım ama gebeymişim o yüzden sabah ilk idrarla yapmak en güzeli 🌸
kizinaasikanne ztk Ben belirti olmadan reglime 1 hafta kala yaptım ve öğleden sonra hatta belki de akşama doğru yaptım çift çizgi çıktı şu an 8 aylık hamileyim.
buketdeniz19 ztk canım gecikmen varsa fark etmez varsa çıkacaktır gecikmen yoksa sabah ilk idrarla yapman daha mantıklı fark etmez bu arada idrarda açlık tokluk belli olmaz 😂 sen şuan yapabilirsin 5 gün iyi dayanmışsın ha ben adetime 4 gün kala öğrendim
ztk Siyahbeyaz_ Predictor markası. Hiç çekmedim çünkü ikinci çizgine dair tek bir nokta bile çıkmıyordu