sepselin nurellanurrrr merhaba kendiniz kolayca yapabiliyor musunuz bana da bugün doktorum yazdı oksapar yarın sağlık ocağında yaptırayım diye düşündüm kendim öğrenebilirim di mi yapılışını
nurellanurrrr sepselin ilk gün eczaneden alırken orada bi tane vurup gösterebilir misiniz diye rica etmiştim,daha sonra hiç bilmediği halde eşim yaptı bi süre,kendim de yaptım,zaten iğnesi kısa olduğu için bi iki yapma da hemen alışıyorsunuz
merrrvees sepselin iğne korkunuz yoksa kendinizde yapabilirsiniz ben eşime yaptırıyorum eczane yapımını gösteriyorlarmış ama eşime başında tarif ettiler ondan beri öyle kullanıyoruz bi sorun olmadı çok şükğr
merrrvees Ece8989 Merhaba 6 haftadan beri kullanıyorum iğne acıtmıyor çoğu zaman hissetmiyormusunuz bile ama ilaç yakıyor sadece şuan 33 haftalığım doğuma kadar kullanıcam
zeynepctk Ece8989 kız hergün hergün gidilir mi polikliniğe insan sıkılır 😂 mecbur alışıyorsun valla bana eşim yapıyordu kolumdan baktım olacak gibi değil bi cesaret bismillah dedim göbeğimden denedim ondan beri kendim yapıyorum bu arada önceki hamileliğimde doğum yapana kadar kullandım doğumdan sonra da kullandım şimdi de doğum yapana kadar kullanıcam