Ece8989 Canlarım kan sulandırıcı iğne kullanan varmı? Şu an 4+6 yım uygulamaya göre 5+1 .Hangisini yazdı henüz bilmiyorum ama daha önceki kayıplardan kaynaklı önlem olsun diye kullanın diyor . Kullananlar var mı? Birde iğneden çok korkuyorum çok acıtıyor mu
lotusflowers Ece8989 yani acıyo korkutmak için söylemiyorum tabiki kendini hazırla diye söylüyorum. İğne acıtmıyoda ilaç yakıyo biraz. Ama bu iğneyi olmak zorundasın bir gün bile atlamaman lazım
nurellanurrrr Ece8989 ben oksapar kullanıyorum,vururken bazen acıyor bazen acımıyor vurmayla alakalı galiba,ama ilaç bi tık yakıyor,korkmayın iğnesi ince kısa zaten,bi süre sonra alışıyorsunuz
zeynepctk Ece8989 iğnenin kendisi çok acıtmıyor ama ilaç bazen bir tık yakıyor ama korkulacak bir iğnedeğil ben göbeğimden yapıyorum
Ece8989 Melek o kadar korkuyorum ki sırf bu yüzden sezeryan olmadım normal doğurdum düşün o kadar korkuyorum ki elim ayağım titriyo çok korkuyorum. Bna rapor çıkarmışlar. Ücretini ve kaç adet olduğunu hatırlıyo musun
Ece8989 lotusflowers biliyorum ama rahatlamaya çalışıyorum. Kan aldırırken ki gibi bir ağrımı. Nolur bana bi iğneden nolucak diye kızmayın okb ve panik atağım var kaygımı yönetemiyorum bastıramıyorum bir türlü:(
Ece8989 nurellanurrrr ben hangisini alacağımı yarın öğreneceğim. Umarım en küçük olandır. Yoksa 9 ay ağlamalı günler beni bekliyo 😂
sepselin nurellanurrrr merhaba kendiniz kolayca yapabiliyor musunuz bana da bugün doktorum yazdı oksapar yarın sağlık ocağında yaptırayım diye düşündüm kendim öğrenebilirim di mi yapılışını
nurellanurrrr Ece8989 hepsi hemen hemen aynı canım,axeparin kullanıyordum bi ara hiçbir eczanede bulamadım oksapar yazdılar o da aynı korkma diğerleri büyük değildir aynıdır birbirleriyle 😂
nurellanurrrr nurellanurrrr canım ben yılbaşından önce ücretsiz alıyordum ama yılbaşından sonra bi kısmı devlet bi kısmı kendin karşılıyorsun 9 kutu iğneye 1.200 civarı bi ücret ödedim,korkma korkma bişi yok bişi yok 🌸😂
Ece8989 zeynepctk banada göbek gibi geldi ben vuramam ama poliklinikte vurdurayım diyorum. Aama bide bana sor 😂
zeynepctk Ece8989 kız hergün hergün gidilir mi polikliniğe insan sıkılır 😂 mecbur alışıyorsun valla bana eşim yapıyordu kolumdan baktım olacak gibi değil bi cesaret bismillah dedim göbeğimden denedim ondan beri kendim yapıyorum bu arada önceki hamileliğimde doğum yapana kadar kullandım doğumdan sonra da kullandım şimdi de doğum yapana kadar kullanıcam
3kedili2bebekli Ece8989 iğne acitmiyor ama ilaç yakıyor bir süre sonra alisiyorsunuz ilk gebeligimde sabah akşam oluyordum bunda günde 1 kez oluyorum cidden alisiyorsunuz ama
3kedili2bebekli merveyldzz evet günde 1 de coraspin alıyordum çok kanamaliydi başka türlü kanamam durmadı günde tek dozla
ayse988 Ece8989 iğne değilde içindeki sıvı aşırı yakıyor ama yapıyoruz mecbur bende bacaktan yaptım mosmor oldu şişti göbekten yapıyorum bi şey yok çok şükür