buketdeniz19 emosduygos canım ben 6+1 de duymuştum kalp atışını ama kişiden kişiye değişiyor o durum kafana takıpta stres yapma 9. Haftada duyan bile var
emosduygos buketdeniz19 evet canm öyleymiş ama bende kaygı bozukluğu olduğu için hamilelik sevincini bile yaşayamıyorum sürekli bu geliyor aklıma ya yoksa ya olmazsa şöyle böyle napcam bilmiyorum günler nasıl geçecek 10 gün var gitmeme
buketdeniz19 emosduygos hayır hayır sakın düşünme baak bende senin gibiyim 1 tane kayıbım oldu sürekli saçma sağan şeyler düşünüp kendimi üzüyorum bunu bebekte hissediyor Allahım zoruna gider güzel düşün ki güzel olsun bol bol dua edelim
merylii_ emosduygos yani bence doktor kalp atışını sana dinletemese bile ultrasonda kalp atışını görür diye düşünüyorum çünkü bazen cihazdan kaynaklı dinletmiyorlar ama görüyorlar yani
nsndyg Ben 5+3 de duymustum kalp atışını erken duydum ama içimde hala ara ara korku oluyor 1 buçuk yıl önce düşük yaptım umarım herkesin hamileliği sağlıcakla geçer
fatmaa51 emosduygos annelik bebegin rahme düşmesiyle başlıyor gercekten o evhamı hepimiz yapıyoruz mesela yarın randevum var Tasa şimdiden aldı beni insallah iyi haberler duyarız
buketdeniz19 lelesbaby__ bi git bakalım inşallah oluşur benim kesem 5+1 iken yolk saç yeni oluşmaya başlamıştı küçücük kenarda gri renkte yapışıktı doktor o şekilde göstermişti
diamondred buketdeniz19 ne zaman gittinjz 5+4 de benim oluşmamıştı ama iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi
emosduygos buketdeniz19 inşallah canm benim ilk gebeliğim en son 1 hafta önce 1610 su betam 31 ocağa randevu aldım 6+4 oluyoruz son adetime göre haftaya gittiğimde ama erken mi geç mi endiselyim
buketdeniz19 emosduygos bence kendi fikrimi söylüyorum geç ben 5+1 de kesemi gördüm ama tabiki herkesin düşüncesi farklı
Budiss_Moms emosduygos duyarsın büyük ihtimalle canım benim de geçen pazartesi 1837 di beta. Bugün yani 5+3 de hem kese hem kalp atışı gördük kısık da olsa. Sende görürsün inşallah stres yapma iyi olduğunu düşün hep
emosduygos Budiss_Moms maşallah canm inşallah duyarz ve görürüz herşeyini canm endişeliyim bunu nasıl yencem bilmiyorum
Budiss_Moms emosduygos aklına getirmemeye çalış canım bişeylerle meşgul olmaya çalış hamilelikte okunan zikirler dualar onları oku kitap oku film izle hamileliğin son haftalarındaymış gibi keyfini çıkarıyormuşsun gibi düşün