emosduygos Kızlar şuan 4.6 yım 31 ne randevu aldm ilk kez gidicem 1 hafta önce betam 1610 du bir stres geldi içime ya boşsa ya dış gebelikse diye 6+4 de neler gözükür duyulur tecrübeli anneler lütfen yazın geç döllenme değil çünkü çok erken öğrendim
parildayanyildiz2 emosduygos hiç stres yapma canım büyük ihtimalle gözükür ama gözükmese bile bir sorun değil bu burda geç görenleri çok okudum
mnoa emosduygos içini ferah tut herşey yolundadır stres yapma bende tam 6+4 de kalp atışı duydum şimdi 10+5 olduk bile
kelebekk1 emosduygos 6+4te gittim baktı kese vardı boş gebelik dedi hatta sonra vajinal ultrasonlada bakayım dedi baktı bebeği gördü kalp atışını dinledik
emosduygos parildayanyildiz2 inşallah canm biraz daha geç girecektim ama dayanamadım 6 haftada duyanlar varmış inşallah bende hem kese bebek kalp atışıni duyarım aklıma kötü senaryolar geliyor
parildayanyildiz2 emosduygos illaki endişe oluyor ben 3 hafta neler kurdum kafadan ama bugün gördüm miniğimi iyiydi çok şükür sende iyi düşün iyi olsun
emosduygos parildayanyildiz2 parildayanyildiz2 maşallah canım sizede kaç haftalıkken gördünüz bugün kalp atışını da duydunuz mu
parildayanyildiz2 emosduygos biz 5.haftada sadece keseyi 6.haftada bebeği ve kalp atışını duyduk canım şuan 9+2 günlüğüz
emosduygos Byn1998 inşallah görürsünüz sizde bebisi ben çok evham yapıyorum bunu nasıl yencem bilmiyorum
Byn1998 emosduygos bende yaptım ya ama geçti şükür şimdi iyiyim güzel bir rüyada gördüm hayırlara çıksın
fatmaa51 emosduygos annelik bebegin rahme düşmesiyle başlıyor gercekten o evhamı hepimiz yapıyoruz mesela yarın randevum var Tasa şimdiden aldı beni insallah iyi haberler duyarız
lelesbaby__ benim de bugun tup bebek 5+5 di doktor kese var ama kucuk yolk sac olusmamis dedi anlayanlar baksin nolur cok uzuldum :( sikinti olur mu 
emosduygos lelesbaby__ yaa endişe yapmayın bu konuda okuduğum kadarıyla beklemek gerekiyor bende bu yüzden 6.ci haftayi geçtikten sonra gideceğim