ervanil biranneadayii_1 bende kullanmıştım çok güzel bir ilaç etkisini hemen gösteriyor doktorum çok yanma ve bulantı olduğunda iki tane üst üste içebilirsin demişti öyle kullandıö
Seloloo biranneadayii_1 allah razı olsun üretenden 13. Haftadan beri elim ayağım. Ara ara bırakıp yeniden başladım doğumuma 15 gün var hala çekiyorum diye bulantıdan içiyorum
biranneadayii_1 Peki bu ilacı düzenli mi kullanmak lazım? Yoksa mide bulantısı başladığı gibi mi içmek gerekiyor? Bu gece içtim çok şükür sabah iyi uyandım
happyomer biranneadayii_1 Ben de ilk gebeliğinmde hiç işe yaramadı bu gebelik için doktorla iletişime geçtim daha içmedim eşim alacak bakalım inşallah iyi gelir
sirius8 biranneadayii_1 evet başından beri kullanıyorum nerdeyse . Şuan 19 hafta olmak üzereyim hala devam. Akşam yatmadan 2 tane içiyorum bana yeterli geliyor . Ertesi gün bütün günümü kurtarıyor . İçmediğim gün sabahtan akşama kadar istifra ediyorum
biranneadayii_1 sirius8 bana da bu sabah iyi geldi çok şükür ya amma zormuş bu aşamaya gelmeyi hiç hayal etmemiştim. Hep güllük gülistanlık geçicek sanmıştım 😂🥲
yaseminkocaman sirius8 bir de gece çok oluyor sizde de oluyor mu sanki yemek yedikten sonra midem öğütmüyor gibi kusturuyor
ecju biranneadayii_1 bana da yazdi doktor surekli kusuyorum ama maalesef ilaci icimde tutamiyorum onuda kusuyorum ne yapicam bilmiyorum
betultrn1 kurkmantosuzmadonna merhaba bende yeni başladım bulantılar nedeniyle 9+2 şuan gece 2 doz sabah aç karnına bide öğlen alıyorum böyle kullanan var mı ?
kurkmantosuzmadonna betultrn1 gece 2 tane alanı duydum ama senin dediğin gibi duymadım canım. Doktoruna sordun mu ?
nazlcn62 betultrn1 bende böyle kullanıyorum doktorum önerdi suyu bile midemde tutamıyorum bu şekilde yaptığımdan beri kusmalarım azaldı
Pnrdrsn Kızlar ben de 37. Haftadayım. İlk aylar içtim hep 20. Haftaya kadar. Çok iyi geldi. Şimdi de bulantı yanma kaynama reflü geri geldi. Doğuma 10 gün var yine içsem faydası olur mu? Var mı son günlerde tekrar prilam içen iyi gelen aranızda ?
seda_1gul biranneadayii_1 gece yatarken kullan canm aşırı uyku yapıyor benim bide 2 buçuk yaşında oğlum var onunla ilgilenirken gözlerim gidiyor gündüz içince 😂
biranneadayii_1 yaseminkocaman evet benim de aynı. Midem sanki hiç öğütmüyor. Taş gibi oturuyor yediğim içtiğim her şey. Geçicek inşallah.
Ftm_55 Ben de aynı dertten muzdaripim 9.haftadayim gece 2 tane alıyorum ama işe yaramıyor su tüketemiyorum yemek yiyemiyorum ne zaman geçecek?
biranneadayii_1 Ftm_55 11. Haftada geçiyor diyenler oldu etrafımda ben iyiyim bugün çok şükür bulantım yok