Meryem43 Artık doğsun istiyorum çatı muayenesinde 2 cm açıklık var yumuşama başlamış ama sancı yok artık doğsun istiyorum 😩
Reyyan1310 Merveoz benim doktorum 40+3 kadar bekliyeceğini söyledi suni sancı olmazsa sezaryen dedi erken mi acaba
dryhrz Merveoz Dyg10 lütfen iyice araştırın, suni sancı almamak için elinizden geleni yapın. Şöyle ki; adaçayı , eş ile ilişkiye girmek ve bol hurma yemek çömelme hareketleri vs Doğumu hızlandırıyormuş. Araştırıp yapın derim, kendi sancımız candır :)
Merveoz Meryem43 hiç çatı muayenesi olmadım sancım cıkmadığı için belki yarın bakarlar açıklık varmı diye 🤷🏻♀️
Dyg10 Meryem43 1 cm açılma ve rahimde yumuşama var ama sancılar hep yalancı🤭 belki yarın suni deneriz dedi doktor olmazsa en geç pazartesi sezeryan🤷🏻♀️
Selvis Meryem43 bi hafta kaldı canım bana pek gelcekmiş gibi görünmüyor da inşallah dediğin gibi olur. Hepimiz sağlıcakla kavuşurux💞
Merveoz SevgibiR nst deyim suan sancıma bakılıyo öğleden sonrada açılma varmı diye baklcak doğumhanede yoksa yarın yatış vercek suniyle doğum yapcm arkadaslar dua edin bana 🤲🏼🤰🏻🤗