snlk94 parildayanyildiz2 çok severim memleketimi🤍 siz iş için oradasınız galiba tokatlı değilsiniz o zaman😊
parildayanyildiz2 snlk94 yok canım ben doğma büyüme buralıyım eşim de buralı olunca kalıcı olmuş oldum🤭 Niksar merkeze uzak olduğu için pek yolum düşmedi diyelim
snlk94 parildayanyildiz2 Anladım 😊 benim de annem babam tokatlı niksarlı bekarken her sene Tokat’a giderdik evlendikten sonra gidemedim memleketime beş yıl aradan sonra geçen yaz gittim çok iyi geldi🤍
parildayanyildiz2 snlk94 ne güzel bende çok seviyorum şehrimi eğer yine yolun düşerse misafir ederim canım🥰
sinemysbaby mervedogan12 bende 10+1 im aynı açken Niğde bulantısı geliyor ve üç gündür rahmim geriliyor ağrıyor ara ara. Bir ara korktum ama dedim heralde rahim büyüyor genişliyor. En son ne zaman gittin kontrole
mervedogan12 sinemysbaby 7+2 falandı kalp atışını duydum doktor 3 hadta sonra gel dedi ama gitmedim bilerek 11. Haftanın ortasında sona doğru gitmek istiyorum sen ne zaman gittin ilk gebeliğin mi nasıl geçiyor sürecin
crnk94 sinemysbaby aynı günümüz bende hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum. Böyle kasıklarınıza saniyelik kramp giriyor gibi mi oluyor
byzemr19 sinemysbaby bunu duyduğum iyi oldu bende bi tuhafım bir kaç gündür özelikle sabah uyandığımda karnımın içi çok tuhaf sırt ağrılarım da var çok korkuyorum akşama randevum var hemen baktırmak istiyorum 😥
fehuvenus dilos178 10+6 yım. Dün prilam içmeyi unutmuşum normalde midemin bulanması gerekirdi, sabah bir kalktım bulantım falan kalmamış. Sık idrar da yok önceki haftalardaki gibi. 12. haftada kontrolüm, 8 den beri gitmedim kaygı tavan yaptı😔
dilos178 fehuvenus ayyy bende en son 8 de gittim asiri merakliyim suan korkuyorumda allah korusun birsey mi olur acaba diyd kaygilaniyorum gitmemek icin kendimi zor tutuyorum doktorum 12. haftada gel dedi onu bekliyorum iste🥲🥹
sinemysbaby dilos178 ben en son 6. Buçuk haftalıkken kalp atışı dinledim sabaha görmedim bebeğimi nasıl büyüdü mü merak ediyorum. Çok mu ara verdim acaba diye düşünmeden edemedim iki gün sonra randevum var. En son minik bir halkaydı çünkü şimdi ellerini kollarını oynatıyordur 😅
fehuvenus dilos178 evet özellikle ilk trimesterda 1 ay ara vermek çok yıpratıcı oluyormuş. Sağlıkla 12.haftayı atlatıp rahatlarız inşallah🙏