kurkmantosuzmadonna deletedmom43191 gider kokusu olduğu için ne kadar havalansa da o spreyden sıkmadığım sürece geçmiyor. Allahtan onu icat etmişler.
deletedmom43191 kurkmantosuzmadonna o koku kötüdür ya benim eski oturduğum sitede evin ici hep gider kokuyodu neyseki kurtuldum evden bazen evden igreniyodum
kurkmantosuzmadonna deletedmom43191 maalesef. Konumunu sevdiğim için değiştirmek de istemiyorum evi. Böyle idare ediyorum mecbur.
kurkmantosuzmadonna deletedmom43191 markete, pazara, hastaneye falan yakın. Eşim sürekli evde olmuyor. Bu tarz yerlere yakınlık benim için önemli.
deletedmom43191 kurkmantosuzmadonna benimde heryere yakın sadece hastane 10 dakikalık mesafede oda zaten arabayla gidiyosun 10 dakikaya
kurkmantosuzmadonna deletedmom43191 evin içi kadar dış konum da önemli bence. Özellikle çocuklu olunca mutlaka gün içinde bir şeylere ihtiyaç duyuluyor.
hd_d kurkmantosuzmadonna once salon -oturma odasi ne varsa bizim burda oturma odasi ilk ordan basliorum sonra mutfak yatak odasi koridoru halledip bitiriyorum en son tuvaleti yikarm domestosla temzlik tuyosu da evleri mutlaka sicak suyla silerim daha cok kir topluyor gibi geliyor bana bide agir bir koku olunca ya yumos kaynatirim ocakta ya da tarcinli sekerli vanilinli su kaynatrm
kurkmantosuzmadonna hd_d ben de hep misafir falan gelir aniden diye oturduğumuz odadan başlıyorum. Yumoşu ben de balık gibi ağır yemek pişirince yapıyorum.
Kahverengihisler Benim bebeğim 2 aylık sürekli kucakta bazen hiç uyumuyor sürekli kucakta gezmek istiyor eğer ki uyuyabilir bir iş yapabilirsem yapıyorum yoksa akşam kocam gelince yapıyor yemeği bile yapamıyorum
kurkmantosuzmadonna Kahverengihisler bizler de öyle canım. Oğlum 11 aylık olacak o uyudukça ya da eşim işten gelince yapıyorum.
myangelson kurkmantosuzmadonna benim temizlik sıralaması en baştan mutfağı hallederim bulaşık vs tezgah üstü boş olacak. Sonra toz alırım ben sonra tuvaletlere çamaşır suyu dökerim o ara evi supururum silerim önce salon mutfak yatak odası en son da banyo tuvaletleri yıkarım bitti 😄 Tabi çocuktan sonra hepsi böyle hemen bitmiyor sürekli aralara uyutma fasli yemek yeme fasli çocuk ağlıyor onu oyala fasli ekleniyor 😂😂 Ama kışın ev hep güzel kokmuyor bizim çok rutubetli deniz kenarı bir ilçe olduğundan dolayı 🥺 hep cam da açamıyorum hele bu ara aşırı soğuk. sürekli oda parfümü falan sıkmak lazım onda da çocuk küçük yani olmuyor hep. Salonda banyoda bambulu oda kokusu var bir tık onlar güzel kokutuyor. Komşularımın da böyleymiş hep. Some rutubetli ev problems 🥲
kurkmantosuzmadonna myangelson ya evet 2 saatte yapılacak ev temizliği bazen eşim geldiğinde daha bitmemiş oluyor. O gelince devam ediyorum. 😃 Ay rutubet de sıkıntı. Benim evimin de giderleri kokuyor. Lavabo ve giderler için sprey koku giderici sıkıyorum her gün. O işe yarıyor şükür.
el_as1 kurkmantosuzmadonna ben kahvaltı sonrası mutfağı bitirip sonra yatak odasından başlarım sırayla giderim bebek pudralı yüzey temizleyici vede beyaz sabunla siliyorum
bebeklerim__ kurkmantosuzmadonna temizlik yapmaya en sondaki odadan başlayıp basa kadar gelirim. Sabah kalkınca hemen süpürge tutarsam içim rahat olur. Evi sürekli havalandırmak temiz koku sağlıyor. Ay öncelerden tütsü yakardım veya çubuklu oda kokusu kullanırdım. Smdi bebeğim kucuk olduğu icin kullanmıyorum. Her sabah muhakkak tuvalet ozonlanir
kurkmantosuzmadonna bebeklerim__ benim de ilk iş yatağı düzenlerken pencereleri açıp havalandırıyorum. Lavaboya falan bambu kullanıyordum ben de. Domol yeni ürün çıkarmış onu denemek istiyorum. Banyo tuvalet için çok güzel kalıcıymış. Sanırım bir de çok kimyasal içermiyor doğalmış.
Rose_07 kurkmantosuzmadonna Önce balkonu yıkarım. Mutfak, oturma odası,WC banyo, yatak odası kızımın odası. Balkona oturma odasından çıkılıyor o yüzden ilk orası. Balkonun tozu kapiyi açınca iceri giriyor havalansin diye acıyorum o yüzden ilk balkon yıkarım
kurkmantosuzmadonna Rose_07 ah eski evimin balkonu öyleydi. Bir de yollar daha topraktı. Asla bitmezdi tozu.
seher_3590 kurkmantosuzmadonna ilk önce salondan başlıyorum sonra oturma odasi sonra mutfak sonra yatak odası en son tuvalet ve banyo 😊
bademli_puding kurkmantosuzmadonna ben aynaları dalinle siliyorum miss gibi oluyor asla leke kalmıyor yerleri de arapsabunu ve sirkeyle siliyorum tertemiz oluyor parlıyor
deletedmom43191 kurkmantosuzmadonna benim evimin etrafı market firin dolu rahatım alışveriş konusunda
hd_d kurkmantosuzmadonna evett bende o sekilde dusunuyorum kimin ne zmn gelecegi belli olmuyor o yzuden en erken temizledigim saatte temizlemeye calsiirim evleri
myangelson kurkmantosuzmadonna aynen 😩 bir de bizimki çıt sesine uyanıyor hele bu ara gündüz gece uykuları felaket uyumuyor doğru düzgün. Gündüz uykularında başında bekliyorum sürekli uyanıyor sallıyorum 🤦🏻♀️ diş çıkartıyor ya çok sıkıntılıyız 🥲 Evet ya buraya gelene kadar hiç rutubet ile tanismamistim 🥲🥲 ayy gider kokusu da çok kötü. Bazen bizde rüzgar ters esince koku geliyor 😩🤦🏻♀️
el_as1 kurkmantosuzmadonna hoom bitkisel beyaz sabun kokulu bebek pudrası olanda trendyoldan almıştım öyle