su656
su656 merhaba cocujlarimiz ayni benimde martta olucak dogumum ve kizim tam tamina 33 ayina grecek o ay bakalim nasil olucak ben sezeryan sonrası vajinal dogum deneyecegim bakalim ne olucak .
Kızım da aynı şekilde çok hareketliydim hareketten ziyade sıcak su yapan oturmuştum sonra saçlarım gelmişti Ama kızım tam bu kanala girmedi ve açılmamış hiçbir şekilde ilerlemedi açılma olmadı sancılarım çok fazlaydı o yüzden dayanamadım ve Sezer döndü acaba bundan nasıl olacak bilmiyorum Sezeryan sonrası v.d. deneyeceğim kızımın kafası bir hafta önce gidiyordu bu oğlumun da kafası 1.02 hafta önde gidiyor biraz büyükmüş ama genetik muhtemelen çünkü sağlık problemi yok sadece büyük o etkiler mi bilmiyorum bir de normalde 31 haftanın içindeyim ama bebek 33 haftayla uyumlu doktorumuz biraz tombiş dedi bugün kontrole gittim mesela 2 kg 100 gram çıktı 31 sıfırda 33 + 4’te uyumlu o yüzden 39’a kadar bekleyebilir miyim ki acaba haftası önde gidiyor ya o kadar bekler mi bilmiyorum ama ben de aslında 39 larda yapmak istiyorum çünkü Ramazan’ı şerife geliyor 39 yaparsam bayramdan ikinci günü ya da üçüncü günü denk geliyor ramazan içinde yapmaktan korkuyorum yani korkudan ziyade kayınvalidem oruç olacak erkeklerin yemeği olacak ramazan sonrası daha rahat olur sanki