Mapiamapia duyguela merhaba bizde bugun 37 olduk artık normal.icin su önerilerde bulundu doktorum acilma olmasi icin bol bol ilişki, hurma ,ananas, adacayi bilginiz olsun 🥰 bende deniycem
su656 ozlm199393 evet çünkü yatşım yapılınca eve suyumu patlattı. Zaten sonra sancıları hissetmeye başladım.
karlidag Ben dün gece 41+0 da doğum yaptım ondan önce hiçbir doğum belirtim yoktu doğumdan önce ki gece sıcak suya oturdum yarım saat kadar sabah uyanır uyanmaz hafif sancılar başladı hastaneye geldikten sonra açılmam oldu sonra da ilerki saatlerde oğlum doğdu ben çok stres yapıyordum ya bi sorun varsa sezaryene alırlarsa diye çünkü bu seçeneği düşünmek bile çok kötüydü benim için inşallah sizlerde bir an önce sağlıkla kavuşursunuz bebelerinize
1kovakizi karlidag tebrik ederim canım hoşgelmiş bebeğin inşallah bizim doğumumuz da kolaylıkla geçer gider ☺️🥰
Mehlika_ def77 ya yarın bi sorayım bende gaviscon ve rennie vermişti bana ilk aldığımda yarım saat rahatım sonra yine başlıyor çok yordu beni
Mehlika_ Mrh16 zaten devlette 41+3 e kadar bekleriz dediler ama ben biraz sabırsızım bir an evvel doğsun istiyorum onun sebebi de ya kaka yaparsa ya hareketleri biraz azalsın hemen bi panik haline geçiyorum yani. Yer silmek dışında hepsini yapıyorum ama yeri de zor dilerim zor çömeliyprum ben ya nefes nefese karnım sıkışıyor
su656 3melekannesiyim benimde ilki 40+0 da doğdu. 2.ci 39+6 da. Sizin 3.doğummuş başlayınca daha da hızlı ilerler inşallah