beautiful_ rozcans bende 1 kere tek gittim Perşembe inşaAllah tekrar gidicem koku hassasiyet kötü ben de de var
rozcans beautiful_ sizin kaç haftalık? ilk gebelik mi?🥹gerçi sizde daha 1 kez muayeneye gittiğinize göre mutlaka çocuğunuz vardır🤣 ilk gibi olmuyor gerçekten😁sağlıcakla gelsin inşallah
tuba_grz ilknur22 sende 5. Haftandasın deme bugün benim karnımda kontrol yaptılar ama bişey olsaydı söylerlerdi değil mi çünkü brn sormayı unuttum niye böyle oluyor dite
ilknur22 tuba_grz Ahh merhaba yeni görüyorum bildirimi ben gittim birşey yok normal dediler ilaç verdiler Bakalım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
tuba_grz Mervecambl ben varım yaaa alt karnımda arada ağrı girip çıkıyor adet sancıdan gibi 1 2 dk fln sürüyor geçiyor sendede oluyor mu
sevcantc efeebrarrr beta hcg kontrolü yaptırmıştım ben 3 kere 915e ulaşmıştı 3. De ondan sonra gitmiştim doktora alttan muayene istemediğim için
selenayyamakoglu16 efeebrarrr ben çarşamba günü gitmiştim 5+4 dedi vajinal ultrason da gözüktü kese Alttan muayene istemiyorsan 6 haftaya kadar bekle bence gözükmüyor genelde çünkü
bebitoommmm Konudan bağımsız bir şey sorcsm kızlar demir ilacim bitti doktora sormadan almam mı gerekiyor yoksa kontrole gidince mi yazdırmalıyım kacinci haftaya kadar kullanılıyor demir ilacı