elifkrttt alpinannesii44 Benim de iki oğlum var. Bu 3. gebeliğim. Rabbım hayırlı sağlıklı kalbimize göre versin inşallah. Bende öğrenemedim henüz ya çok merak ediyorum 🥰
[silindi] yaa selam haftadaşım çok değişik hissettim 😍 evet ilk gebeliğim, 1.5 hafta önce ikili test yaptırdım onun sonucunun çıkmasını bekliyorum. çıktığında doktora gidicem belki cinsiyetini öğreniriz o zaman şimdilik belli değil. senin belli mi? elifkrttt
cansu2306 elinaz1 yok benimde degil 40.gun kaldı hayırlısı ile vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin Allah ım
sinosss133 Kızlar 16 haftalıkken erkek olduğunu öğrendim şuan 21 haftalık olduk doktor cinsiyetini göremedim dedi böyle olan varmı çevremdekiler de kız ozaman diyorlar böyle olan varmı aranızda
buse76 merryrose Temmuz gözüküyor ama usg de bugün de 4 Temmuz çıktı ama haziran sonu olur gibi muhtemelen sezeryan olacak gibi bakalım Allah’ın izniyle
merryrose buse76 sağlıkla olsun inşallah. Benim de 6 Temmuz gösteriyor ultrason. İlk gebeliğim. doğum nasıl olacak belli değil.
anka123 Yarın 36 haftalığız inşallah 3. Trimester yavaş geçiyor dediler ama bana ışık hızıyla geçiyor günler 💓😁😁
ysmnvrl 22+1 den selamlarrr ☺️🤭 28 aylık oğluşum var ve ikizlere hamileyim şuan 💕 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🫶
rozcans beautiful_ çok şükür bir sorun yok.. arada koku hassasiyetine bağlı mide bulantısı oluyor. şimdilik şikayetim bu🥹 henüz 1 kez hastaneye gittim, cuma tekrar gideceğim. kalan detayları bende pek bilmiyorum 🥲
beautiful_ rozcans bende 1 kere tek gittim Perşembe inşaAllah tekrar gidicem koku hassasiyet kötü ben de de var