Mhtpsrkn Kızlar her gün maden suyu içiyorum ben bi şişe midemin yanmasına iyi geliyo şimdi içtim hala yanıyo geçmek bilmiyo bir tane daha içsem bişey olur mu bilgisi olan var mı ya😔
Sevim010 Mhtpsrkn rennie tavsiye ederim Emin’im benim ki kadar yanmıyordur gece uyutmuyor bişey yiyemiyorum içemiyorum Ama rennie kullanıyorum şimdi çok şükür faydasını görüyorum tüm gebeler kullanabilir doktoruma sormuştum sizde kullanın şurubunu alın
Fadik2019 Bende ayni durumdaydim canim hemde belki senden daha kotuydum gaviscon verdi doktor simdi her yanmada onu iciyorum iyi geliyo baya bi doktoruna danis istersen
Mhtpsrkn Fadik2019 doktorum yarın gidecem danışırım.Ya sanki nefes boruma tuz basılıyo gibi felaket bişey uyutmuyo da gece
Fadik2019 Mhtpsrkn cok iyi anliyorum seni canim cok berbat bisey o yaa 1 hafta uyuyamadm ben mide ve yemek borumum yanmasindan
Mhtpsrkn Sevim010 yok hiç bunun için ilaç kullanmadım dediğim gibi normalde soda geçiriyordu ama bugun nolduysa geçmiyo
Tgbatem Sevim010 rennie yıllardır kullanıyorum ama mide yanmama o bile bu sefer gayda etmedi 1 saat sonra tekrar yanmaya başlıyordu bu hafta dr uma söyledim opema diye vir hap verdi sabahları aç karnına içiyorum bu hafta 1 kere vile midem yanmadı şükür rahat ettim nefesimi kesiyordu acı gözümden yaş geliyordu istemsiz şekilde
Mhtpsrkn Sevim010 canım ilk senden duymuştum rennie yi doktoruma da sordum aldım dünden beri kullanıyorum çok iyi geldi gece rahat yattım Allah razı olsun valla teşekkürler🙏🏻😊
Sevim010 Mhtpsrkn bir zaman sonda mide alışınca fayda etmiyor artık soda Bi kullanın rennie siz kesinlikle geçecek ☺️
Busekaratas Gaviscon kullanabilirsin ben ilk zamanlarımda onunla duruyodum maden suyu da sade içebilirsin benim öğlen akşam 2-3 içtiğim oluyodu günde kalsiyum olduğu için zararını görmezsin benim doktorun günde bitane içebilirsin yararlı demişti ben fazlasını da içtim 😬🙈
Busekaratas Mhtpsrkn yoo hiç bi sıkıntım yok şuan iki tane içtiğimde oluyo hala çünkü son haftalarım artık tekrar miğde yanmalarım başladı yine