Nurdefne Merhaba kızlar bem nur 31+2gunluk hamıleyım 20bucuk yasındayım 😀ankarada yasıyorum sızler nasılsınız nasıl gıdıyor hamılelık
Kizimveoglumm Nurdefne 27+5 haftalığız istanbulda yaşıyorum 22 yaşındayım hamilelik çok güzel gidiyor rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese rabbim nasip etsin bu güzel duyguyu 😍😍😍😍
SEVDAhira Nurdefne bende uygulamaya göre 31+3 ama doktor 29 +2 demişti geçen gün ne zaman doğar Allah bilir 😊 istanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım 2. Bebeğimi bekliyorum 😊
Nurdefne Kizimveoglumm masAllah ozaman sıze 😆senın cok az kalmıs cınsıyet ne canım SEVDAhira genc annesın sende bu yasta 2. Bebek masAllah 🙂
123w123w Benimde erken doğum riskim var 2 haftadır yatakta yatıyorum bebeğin başı kanala inmiş zorlu bi dönem geçiyor
GamzeNur 29 haftalığım ben de Kütahya’da yaşıyorum sabırsızlıkla bekliyorumm😍 gün geçtikçe heyecan artıyor.Rabbim bekleyen herkese hayırlı rahat doğum nasip etsin. İsteyenlere de tez zamanda versin inşallah 🙏🙏
Gamzedeniz 30+1 olduk bizde. Cinsiyetimiz erkek ❤ 31 yaşındayım ilk bebişim inşallah 🙏🏻 Ama artık gerçekten çok zorlanmaya başladım sort ağrısı öldürecek.