Tubasim kelebek12345 düzene sokuyormus femara insallah öyle olur.sen de sadece on tanesini mi kullandın
Sahinaysr Tubasim canm adetin 2 . Günü falan başlıyosun zaten ben içtikten sonra hemen hamile kaldım mesela temmuzun 9 da basladm ağustosun 4 unde hamile kaldığımı öğrendim
Tubasim Marayyy aynen bende öyle içtim sabah ve akşam içiyordum toplam 5 gün. Ben suan beklemedeyim adete son beş 😒
Zeynep5353 Marayyy doktormu yazmasi gerekiyor mesela klomen çok verdi bana şmdi bidaha gidicem regl olunca inferlitiyeye sölesem verirmi o ilaci peki cnm
Ebrugur Femara ile 3ncü ayımda hamile kaldim hic kafama takmadım 3 ayın sonunda olmasaydı aşılamaya gecicekdim ama gerek kalmadı
Tubasim Ebrugur bana da doktorum altı ay kullanıp olmazsa aşılama yapacağız dedi. Peki sizin o süreçte adetleriniz düzenli oldu mu femara kullanırken
Marayyy Ebrugur canım femerayı kullandığın aylar doktor kontrolüne gitmeden mi içtin kist felan yapmıyor mu
Tubasim Ebrugur yaa hamile kalabilmekten ziyade adetlerimin düzene girmesini çok istiyorum insallah sizinki gibi olur🙏🏻 Rabbim evladınızı sizlere bağışlasın 🥰
Marayyy kelebek12345 bana iğne de verdi 5 gün iki ser tane femera içiyorum 5 gün sonra iğne 75 lik bakalım kaç olucaj