Sevgidendi mor_menekse1 mor_menekse1 evet eskiye göre baya azaldı , bazen yine çok hareketli oluyor ama bazı günler resmen dürtüyorum hareket edince rahatlıyorum. Artık onların da yeri kalmadı , bebiş de biz de yorulduk🫠🫠
mor_menekse1 Sevgidendi sorma ya 😂 bende tedirginim hep niye harketleri az diye geçende nst baya uyuyordu dikkat et dedi su kaç günde gecseydi hayirlisiyla :)
Sevgidendi yesimvera bana sabah 9 da gelirsin 11 de ameliyata alırım dedi doktor , erkek bebiş benimki
yesimvera Sevgidendi benimde kız bebiş. Ve bana en geç 8:30 da burda ol dedi sağlıkla gelsinler bebişler. Kaç haftalıksınız ?
Sevgidendi yesimvera benim çarşamba 39+3 oluyor , anestezi için öncesinden bi tetkik istediler mi peki
yesimvera Sevgidendi hayır her hangi Birşey demedi istemedi sabah erken gidecem o zaman yapar mı ister mi bilmiyorum. Sizden Birşey istendi mi
Sevgidendi yesimvera ben sordum istenmedi , ben de sabah 8.30-9:00 gibi bir iki test yaparlar diye düşündüm, ilk olacağı için de hiç bir fikrim yok, doktor 1 gece kalırsın bir şey çıkmazsa dedi
yesimvera Sevgidendi aynen öyle olur dediğin gibi. Bir sıkıntı olmazsa 1 gece kalırım inşallahta olmaz
Sevgidendi mor_menekse1 son günler olduğu için hareket etmiyorum çok fazla bir şey olur erken gelir diye😄bakıyorum o da hareketsiz :) dün misafir geldi oturmadım hiç, o da kıpır kıpırdı 💛 saglıkla kavuşalım da inşallah
Sevgidendi Kızlar sezaryen öncesi bir hazırlık yaptınız mı veya yapacak mısınız? Benim doktorum hafif beslen demişti bir kaç gün kala , sizin uygulayıp iyi ki yapmışım dediğiniz bir şey var mı ?
fatmaa0661 Bende bu hafta cuma günü sezaryen olacağım ilk doğumum normaldi çok korkuyorum nasıl olacak bilmiyorum
Sevgidendi fatmaa0661 su gibi aksın geçsin , sağlıkla kavuşalım inşallah , gerçekten çok karışık duygular , benim de son 1 günüm kaldı artık
bsibel Benimde 23 ünde cuma günü ilk bebeği hayırlısıyla herkes kucağına alsın inşallah heyecan var sabırsızlıkla bekliyoruz
Sevgidendi bsibel Sağlıkla gelsin inşallah , 2026nın ilk bebişleri olacak bizinkiler , cinsiyeti nedir?