Reyyan1310 edashh biz 39+5 olduk Cumartesi günümüz doluyor eğer gelmezse salı günü suni sancıyla deneriz olmazsa sezaryen dedi bu şekilde gün verilebiliyor demek ki
Ssseval BuketMiray doğum sırasında kanala girebiliyolar. Benimde şuan kanalda değil doktor çatı muaynesi yapmadı daha önce normal doğum yaptım ama açıklık için bakalbilir belki 39. Haftamda
Minnakelifim edashh benim normal dogum icin gün verildi. Cunku bebegim 41 haftalikti ne suyum geldi ne nisanım agrim bile olmuyodu. 2 gune kadar kendi agrin geldi geldi gelmedi 2 gun sonra suni sanci ile dogumu baslaticaz dediler
Rstasar edashh benim bas asagi,kafasi kanalda,1 cmde acilmam var ama malesef dogmadi hala .39 uz suan.Son 7 gunum var umarim dogar😒gun veremiyor doktor malesef acilman olmasi lazim yatis vermesi icin 3 4 cm
Minnakelifim edashh yok suyuda patlatmadilar suni sanci vurunca 6.ci saatte nişanım geldi sonraki saatlerde de dogum gerceklesti.
cookiemonster ygmrcglyncn dün akşam biraz belim ağrıdı.. sabah kontrolüm vardı hastaneye gittim 4 cm açıklık var bu akşam doğumun olur muhtemelen dedi 🙏🏼🙏🏼
ygmrcglyncn cookiemonster çok sevindim haber verdiğine darısı başıma yarın kontrolüm var 🙏sağlıkla kucağına alırsın ins
Beyzan cookiemonster ayy maşallah darısı başımıza biraz belim ağrıdı diyorsun ve açıklık 4 cm olmuş inşallah Benim de ağrım az olur
cookiemonster Beyzan yaa evet hatta belim ağrımaya başlayınca dedim ki içimden..üşüttüm galiba ondan oldu..kalın bir atkım vardı belime sardım uyuyakalmışım 🤷🏻♀️