kurkmantosuzmadonna _kbra__kbra_ 9. Haftada ev turşusu aşermiştim. Eşimin arkadaşının eşi memleketinde getirmişti. Sağ olsun onlara gidip yemiştim.
hilal858_ _kbra__kbra_ Ben 7 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu 😅 ama öncesinde hiç yemedigim şeyi gidip yemiştim eşimde şaşırmışti şüphelenmisti aslında ama ben kabullenmedim😂 çünkü 3.bebikti Ama bu hamilelikte hep ben rüyamda görüyorum yaa kalktigimda da hemen eşimi arıyorum 😂 alıştı artık ne gördün dio hemen😂
irmairma _kbra__kbra_ ben daha 3 gün önce aşerdim 35. Haftada yani 😅 doğurdum doğurcam canım nasıl şeftali istedi , hamileliğim ilk aylarında çok yedim ama resmen gece gözümü kapattım şeftali yiyordum, sağolsun hamile manavından buldu geldi
jalepone kurkmantosuzmadonna yedim yemez miyim zaten marketler de hep vardı artık herşey var manavlarda ya aslında hayalim hep böyle dizilerdeki gibi kocama zorluk çıkartmaktı ama olmadı hiç😄
jalepone kurkmantosuzmadonna ben de bir yandan eşimle konuşurken yazıyordum post sahibini değil de seni etiketlemişim ne alaka demişsindir başıma bu da gelmedi şu uygulamada demezsin 😂😂
kurkmantosuzmadonna jalepone oh şifa olsun. Ay biliyor musun ben de hiç olmayacak şeyler aşermedim. Hep hamburger vs isterdi canım. Onu da zaten hemen alıp gelirdi. 😃
kurkmantosuzmadonna jalepone ahahah önce şaşırdım. Ama sonra ben aşerdiğim şeyi yedim belki ondan yazdın diye düşündüm. 😃
kurkmantosuzmadonna _kbra__kbra_ hayır erkek. Acı, ekşi yersen kız olayı tamamen hurafe. Çünkü ful turşu, limon aşerip yiyordum.
jalepone _kbra__kbra_ aaa çok iyi gelmişti bana böyle sulu hafif tatlı hafif ekşili şeyler hala hoşuma gidiyor😋
twobabymomm _kbra__kbra_ yaa kilosunu görünce ben vazgeçtim ama canım çok isterse mecbur qldiricam kaçış yok😂
eed21 Haftayı hatırlamıyorum ama portakal aşermiştim 7. Hafta olabilir. Bulmuştu eşim. Ya ben hep basit şeyler aşerdim fakir ruhlu benim oğlan galiba 😂 millet pirzola falan aşerir ben ekmek arası döner çiğköfte aşerdim en çok
_kbra__kbra_ kurkmantosuzmadonna bende belirtilere pek inanmıyorum herkes farklı bişey söylüyo ben ne tatlı ne eksi istiyodm hep acı istiyodm ama erkek gibi