Edalptekn
Ben şuan şişli Memorial e gidiyorum. Daha öncesinde başka merkezde başarısız iki denemem oldu. İkisindede transfere gelemedim. Birinde hiç biri döllenmesi diğerinde bir adet dollendi ama ilerlemedi. Sisliye görüşmeye gittiğim an direk başlıyorum dedim ve başladım. 2 saat boyunca herşeyimi dinleyip sorgulayıp bot aldılar jinekolojik muayene ettiler. 10-12 günlük süre icerisindede transfer oldu. Normalde 5. Gün embriyosu transfer ediliyor fakat beni 4. Gün arayıp transfer etmemizin daha iyi olcagini soylediler sorgusuz sualsiz gittim. Başından beri o kadar ilglili alakalalilarki neden böyle neden şöyle diye sormami gerektirecek bı durum dahi olmadı. Yumurta rezervim az 4 yumurta toplandi ve iki tanesi dollendi. Daha önceki yumurtada 4 adetti ama çok ilerlemedi. Önceki doktor hep yumurtaya yönelik ilerledi ama eşimde morkofolojik sorunda varmış doğal yolla vs olmasida zormuş. Bunu memorialda detaylı analiz sonrası öğrendik. Bugün transferden sonraki gün ve kan sonucunu vermek için sabırsızlanıyorum. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.( Bu arada iki embriyo transfer edildi. Biri Gr 2- biri Gr 4 )