Mahbuss Merhaba kızlar. Bugün dpo11 awox test yaptım. İlk defa böyle çizgi gördüm ama renksiz gibi Ama çıplak gözle ben çok net görüyorum Daha öncesinde de çok kullandım hiç böyle çizgi vermedi Böyle hamile olduğunu öğrenen varmı ?
happy44 Mahbuss ben göremedim canım ama inşallah gönlündeki olsun.. geçen ay 5 tane awox test yaptım hepsi çok silik çıktı ama adet oldum ya da kimyasal geçirdim bilmiyorum bunay da 4 gün üst üste yaptım negatifti 5. Si çok ince silik çizgi çıktı aradan iki üç gün sonra kan verdim pozitif geldi
Mahbuss Sensedim ya iki gün önce yaptım. Dpo 9 bildiğin bembeyazdi Çizgi bulayım diye kör oldum 😀 Bu sefer direk gördüm inşallah vardir ya 2 senedir bekliyoruz
Sensedim Mahbuss yinede teste çok guvenmiyorumda benim bulantı halsizlik var onlar var galiba dedirtiyor
Mahbuss Sensedim bende sadece bel ağrısı ve göğüs ağrısı var Bilemedim ya elimde testte bitti Dışarı çıkarsam bugün alırım belki sabah yaparım yine çıkarsa kan veririm Bat yarın zaten
bernaE50 Bende de aynı oldu 2.testi yaptım negatif çıktı kan verdim 38 çıktı ama şimdi kanamam oldu ama tekrar kan vereceğim ya sifirlanacak yada yükselecek Allah’tan hayırlısı bu testler bozuk çıkıyormuş en iyisi kan verin sizde
bernaE50 Pembe Kırmızı bı artıyor bı azalıyor gibi aynı gün gittiğim için kan almadılar 2 gün sonra gel dediler bugün tekrar kan vereceğim
Mahbuss bernaE50 anladım canım bende 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Onda önce kahve sonra pembe sonra kan şeklinde söküldü İnşallah öyle değildir. Çok üzücü bir durum seni anlıyorum
bernaE50 Rabbim sizin de inşallah hamilesinizdir kucaginizi boş koymasın ama kan verin içiniz rahat etsin
anneyim01 bende senin gbi beklemedeyim Hakkımzda hayırlsıı olsun inş vardr Yalancı pozitiflik cıkarmıyordur .
ppelin Adetten 1 gün önceyse 2. çizginin daha koyu olması beklenir çok umut verici gibi olmasın sonra üzülüyoruz adeti bekleyip test yapmak daha mantıklı 🌸