Derya2 lee_ann amin insallah sağlıkla bir an önce geçse zaman🤲🏻🥰 10 nisan görünüyor ama son zamana kadar beklemese Mart sonu gibi gelse güzel olur diye düşünüyorum 🤭
gunerinko Denizz447 korkutmak istemem ama ben kıllandım ve kayıp yaşadım . 4 kez hemde . Oğlumda hiç kullanmadım . Şimdi hamileyim ve çok korkuyorum her gün kalp atışı dinlemek istiyorum kaç haftalıksınız
su1267 Oksapar iğne kullanıyorum ,folik asit kullaniyirum ,progesteron habi kullaniyirumetkisi olurmu bir düşügum olmustu
yagmur2018 Bnde her ıkısını kullanıorm 0.6 oksapar ve 100 mg coraspırın. Dr gelme bu kadar sık dıyor ama içim rahat etmıyor 3 kayıp yaşadım ben de
gunerinko Derya2 evet hiçbişi kullanmadım ama şimdi derin tahliller yapıldı kullanıl kullanmam bi kaç Gine belli olacakmış
Derya2 gunerinko anladım igne bir tedbir ama sanırım birsey olmayacaksa da olmuyor illa iğneye bağlı degil
ece5465 annakarenina İntergen sizde fetal dna yaptırmıştınız kan sulandırıcıyı nasıl kullanıp verdiniz o zaman?
annakarenina ece5465 fetal dna için kan vereceğim günden önceki gün iğnemi vurmadım ve hap içmedim. Kan alındıktan sonra her gün hangi saatte ilaçları alıyorsam devam ettim
Fizikcifizik annakarenina bu cok çarpıcı bir örnek oldu bak simdi. Bana da yorumunuz da cok haklısınız gibime geldi. Sağlıklı degilse igne hap kurtarmıyor. Peki hangi haftadan sonra insan tamam kurtardık diyebilir ici rahat edebilir?
annakarenina Fizikcifizik ilk 12 hafta kritikmiş. 12 haftayı atlattıktan sonra düşük oranı %1 e düşüyormuş
htan Ben de genetikte cift tarafli pihtilasma cikti. Doktorum 2 dusukten sonra su anki 3 saglikli hamileligimde kan sulandirici hap ve igne baslatti. 13 . Haftaya kadar devam ettim. Ve 13. Haftada tum hepsini biraktirdi. 1 haftadir kansulandirici hap igne progestan kullanmiyorum.
semque Denizz447 merhaba, stres ve kaygı bütün hastalıklar kadar tehlikeli. Bende benzer süreçlerden geçiyorum. Doktorumun dediği dönemler dışında ultrasona girmedim hiç. Ne kendimi üzdüm ne bebeğimi. Olacağın önüne geçemezsiniz sadece kendinize zehir edersiniz gebeliği
meryys gunelozturkq Başınız sağolsun 🙏 benimde 12 haftalık var birde 10 haftalık ikizlerin kalbi durdu. İkizlerde hap kullandım ama yinede durdu. Bu ay tekrar denemeye başladık baya bir test yaptırdık bir şey çıkmadı hamile kalınca iğne kullanacaksın dedi doktor bakalım şimdiden birde aspirin kullanıyorum. Korkuyorum ama ya çok tedirginim 😔