saltur 3melekannesiyim tam 40 haftalık doğdu benimde oğlum şimdi kızıma hamileyim onu çok merak ediyorum o da çok bekletir mi bizi acaba 😊
beautiful_ 3melekannesiyim paşa keyifleri ne zaman isterlerse oğlum 38+0 da gelmişti ben hep kızlar geç gelir sanıyordum sizin ki de nazlı çıkmış 😅
deletedmom43191 3melekannesiyim ilk oglum 39+4 ikinci 40+3 dogdu ama bebekler hep geç doguyo cok nadir erken veya zamanında doğan vardır
Emlly 3melekannesiyim ayy sende birşey kalmamiş maşallah bi iki haftaya gelir 🥹aramızda fazla yok bizde 36 haftalık olduk sağlıkla gelsinler 🌸
3melekannesiyim flz3576 bnm kızlar 40 haftayı tamamladı bunu bilmiyorum dün çok ağrım vardı bugün yok 😁
nrbnsnck 3melekannesiyim 35. Haftadan itibaren sancılarım başlamıştı 37+5’i zor gördüm yattım hep jahahahahhahah bence bebekten bebeğe değişiyor bizimki sabırsızdı baya
semabdk98 40 +1 olduk oglusumun hiç gelmeye niyeti yok hiç belirti sancı da yok suni sancı verecekler galiba
nrbnsnck 3melekannesiyim sağlıkla vaktinde gelsin inşallah biliyorum insan artık doğsun diye bekliyor ama hiç önemi yok tadını çıkartın çünkü doğduktan sonra insan çok özlüyor hamileliği :)