Asklim 3melekannesiyim 39+5 kız bebeğe hamileyim bence alakası yok ilk de gelmedi 41 kadar bekledim suni aldım olmadı sezeryan şimdi ssvd bekliyorum buda gelmiyor ikisi de kız bebek
3melekannesiyim HurremSultan belimde tuvalet hissi gibi baskı yapıyor ama sancım yok 37+5 doğum olabilir mi
HurremSultan 3melekannesiyim bi kucak dolusu bebek var içinde aşkım tabi baskı yapacak😆 hele birde tekme atıyorsaaa😁😁
Es07 Ebemiz bebek ne zaman gelmek isterse o zaman başlar doğum diyor Bu soruyu bende merak ediyorum ama 🤗
HurremSultan 3melekannesiyim karındna aşağı yayılan ağrı var mı yanı doğum sancısı çekiyor musun valla en son 3 sene önce doğurdum az unutmuşum 🫣🫣🫣
3melekannesiyim HurremSultan sancı yok ama aşağı doğru baskı hissediyorum bebek hareketlerini hissediyorum belde baskı hissediyorum tuvalet ihtiyacı gibi hissediyorum gdyorum bsey yok
dilaradoyan 3melekannesiyim kızla erkekle ilgili bir konu değil bu bebek canı ne zaman isterse o zaman doğuyor ☺️
Emlly 3melekannesiyim sen kaç haftalıksın canım ben de aynı soruyu merak ediyorum kızlarım 40 haftayı tamamladı bakalım bu ne zaman gelecek ben de bekliyorum 🥰