suragungor Diidosd bende cok uzun sure giydiremicem biliyorum ama ani kalsin diye alsam mi dusuncesindeyim cok parada veresim yok acikcasi 🤦🏻♀️😂😂
Diidosd suragungor 800 TL’ye yaptırdım bence çok da masraf değil. Sadece ilk kızımda yaptırdığım için. Bu da büyüyünce anne benim neden yok demesin diye yaptırdım.
rzyemrykvrk Cnsuozclk merhaba kalın battaniye de verecek misiniz hemşireye ben bi penye bi nohut koydum ama kalın da koymali mıyım bilemedim
Rmeysa_01 rzyemrykvrk bence ne olur ne olmaz koyun kullanmazlarsa bile olsun bende koydum kış bebekleri sonuçta
Mervemrym rzyemrykvrk bir penye bi kalın battaniye koyun sarıyorlar bebişi . 3. Doğumum olcak hepside kış bebeği 2sinide koydum
rzyemrykvrk Rmeysa_01 aynen bende öyle düşünüyorum çok yer kaplıyor ama onun için ayrı bir hurca koydum burçları da bez bir çantaya koydum o sekilde vermeyi düşünüyorum
anonim51 anonim51 12 gün önce böyle yazmıştım 38 de doğrurum inşallah diye daha gelen giden yok 38 olduk yarın kontrolümüz var bakalm ne zaman gelmek isteyecek prensesim🩷 ilk gebelik korku heycan üst sahada 🥹😅🤏