neslihanttk Byn1998 kız illa bulantı olacak diye bişi yokki Allaha çok ştkür 25 haftalığız hiç buantım olmadı😂
pengumommy 5+3 um regl bir hafta öncesinde aç kaldıkça bulantım belirdi hala daha uzun süre aç kalınca Midem bulanıyor arada yok oluyor tekrar geliyor
flover0 Byn1998 6. Haftaya kadar iştahım açıktı 6. Haftada mide bulantısı başladı zaten 2 gün sonra kontrolüm vardı doktorum bulantı ilacı yazmıştı ama mide bulantısı istifra devam etti
alya07 Merhaba allah aşkına biri bana lütfen cevap versin ilkkez hamileyim ve çok fazla miğde bulantısı çekiyorum 6haftalık hamileyim ne yapmam lazım ne açlığa ne tokluğa nede az yemeğe gelir oldum
saturn0908 Benim sadece 1 hafta tek bulantım oldu o da 9. Haftada gerçi o da öyle dayanılmayacak bir bulantı değildi yani sadece yemekten sonraları bir de çok açken oluyor du
simald1 Byn1998 olmaması daha iyi😁 Ben 6 hafta girdiğim de tam başladı her şey gözümde soğudu çok kötü 12 hafta oldu ama hala geçmedi inşallah sende öyle olmaz en azından beslenmem düzgün olur Endişelenmene gerek yok canım her hamilelik farklı ve kendine özeldir 🫶