tubam_tr Byn1998 13+1 haftalık gebeyim. Başından beri hiç bulantım olmadı. Ben de endişe edip doktoruma sormuştum. Herkeste olacak diye bir şey yokmuş ve olmaması da gayet normalmiş. Sevin dedi bana Dr :)
Byn1998 tubam_tr benimde oğlumda yoktu kızımda 9 ay oldu ama biraz endişelendim doktora gidince rahatlarım
ebrru_ Byn1998 şu an kıza hamile olan arkadaşlarımın hepsi ciddi anlamda mide bulantısı kusma bayılma falan yaşadı ve çoğu belirtide devam ediyor bir tek benim ki erkek bende bir şey yok hurafe gibi geliyor ama bakınca olabilir gibi de 😂😂
buketdeniz19 Byn1998 bazılarında hiç olmuyor ama bende acayip bulantı var doktor bulantı ilacı bile vermedi normal dedi 😂 birde ağzımda acayip acı bir tat var
melekyesilbahar İlk çocuğumda hiç mide bulantısı yaşamadım 9 ayı kusmadan bitirdim bunda 7 8 haftalıkken başladı iki haftadır rahatım her hamilelik farklı oluyor
Byn1998 diamondred benimde ağzımda kötü bir tat başladı şimdi midem şişiyor kalçamda ağrı var mide yanması başkada belirtim yok bide tabi akıntı
buketdeniz19 Byn1998 asla geçmiyor hiç birşey yiyemiyorum 46 kilodan 44 kiloya düştüm 😂 Yeterki bebeğim sağlıklı olsun Allahımdan başka birşey istemiyorum sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah 🙏