Gizemt5 Aysenurkeser bende bugün Tolga çevikin bacak atma testini yaptım da atamadım bakalım tutacak mı 😂
Aysenurkeser Gizemt5 3 güne kalmaz doğurursunuz o zaman tutuyorsa 😂 tutarsa söyleyin bende deneyim 😂😂😂
bebetoli Senacanblt_ bizde öyle ilişki mi desen sıcak duş yürüyüş egzersiz her şey ama bana mısın demiyor
Pinaraydin_2969 bebetoli 39+4 olduk tık yok. Ananas,hurma,ördek yürüyüşü, korunması ilişki…her yolu deniyorum her gün merdiven inip çıkıyorum az da olsa yürüyorum. Ama oğlum gelmiyor
borulcem bebetoli bugün baya bi yürüyeceğim çarşambadan sonra da bunu yapmaya başlarım hiç yoktan kolay olur belki kız
bebetoli Senacanblt_ kız biz rahat değiliz ağrılarım bacak arasındaki kemik ağrım haddi hesabı yok kalkıp oturunca yattınca kalkınca canımdan can gidiyor
anonim51 bebetoli 37 haftalıkk olunca bende tüm tuşlara basacağım çok yoruldum sanki 9 yıldır hamile gibiyim inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza alırız 😍🙏
1kovakizi Aysenurkeser ben de devlete canım baş geliş ama benim bebeğim biraz iri 42ye kadar beklerse 5 kg olur o yüzden artık doğmalı😭
Aysenurkeser 1kovakizi sjsjs benim de öyle iki hafta önden gidiyor yarın gideceğim kontrole doktor inşallah bu hafta başlatır doğumu