bebetoli Kızlar şimdi dün hastaneye gittim nst sancı yok bebem gelmeye niyeti yok 38+2 olduk ne yapmam lazım doğurmak için cuma yine randevu var korkuyorum da 🥲🥲
Aysenurkeser bebetoli activoting labor denediniz mi ben yapanları çok okumuştum burda bende ptesi 38 olcam doktor kontrolünden sonra yapacağım inşallah
Gizemt5 bebetoli bende 37+1im çok zor gerçekten artık, baş geliş olup doğum kanalına da girmiş mi peki
Aysenurkeser borulcem ben bu hafta içi bir kere yaptım 15 dakika ama bir şey olmadı 😂 ptesi randevu var ptesinden sonra doktora sorup günlük yapmayı düşünüyorum
Aysenurkeser 1kovakizi ay gelmek istemeyince gelmiyor demek ki ay inşallah 40 a kadar beklemez ya 38 olcam ama çok yoruldum vallahi
Aysenurkeser 1kovakizi devlete mi gidiyorsunuz özele mi ben devlete gidiyorum baş gelişli bir de 42 ye kadar bekliyormuş galiba doktorlar gelmezse
1kovakizi Aysenurkeser ben de devlete canım baş geliş ama benim bebeğim biraz iri 42ye kadar beklerse 5 kg olur o yüzden artık doğmalı😭
Gizemt5 Aysenurkeser galiba ben en son 36+3 te gimiştim doktor ultrasonda baktığında baş aşağı geliş ama doğum kanalında değil demişti 🫠
Aysenurkeser Gizemt5 bana hiç söylemedi sadece baş gelişli önde gidiyor dedi ptesi gideceğim soracağım o zaman
Gizemt5 Aysenurkeser bana da ben sorunca söyledi 😂 hatta çatı muayenesi beklemiştim yapmadı belki de kanala girmediği için yapmadı onu da
Aysenurkeser Gizemt5 bazı yerlerde devlette artk yapılmıyor doğum anında yapılıp karar veriliyor vs yazmışlardı
Gizemt5 Aysenurkeser bencede olması gereken o ya insanları önceden germeye gerek yok ama hadi dar ise sezeryan gerekiyorsa onu da önceden bilsek iyi olur 🫠
Aysenurkeser Gizemt5 günün sonunda çocuk belirliyor nasıl ne zaman geleceğini doğru söylüyorsunuz hepimizin hakkında hayırlısı olsun valla sizin de doğum tarihi belli değil dimi
Gizemt5 Aysenurkeser yok devlet hastanesi olunca son zamana kadar normal bakalım bekliyorum tabiki korkum suni sancı 🥲
Aysenurkeser Gizemt5 inşallah o zamanlarda durumlara kalmayız sağ Salim alırız kucağımıza ümidim haftaya valla inşallah gelir haftaya
Gizemt5 Aysenurkeser bende bugün Tolga çevikin bacak atma testini yaptım da atamadım bakalım tutacak mı 😂