sinemysbaby asyam134 canım ben 9. Haftada öğrendim geç mi kaldım diye kendimi yiyiorum kaç gündür. 13,Haftaysa kadar neden bu testleri vermedin. Sen de mi bilmiyordun benim gibi . İlaca başladın mı
slnylmz96 sinemysbaby evet ama tedbir amaçlı ben ilk gebeliğimde tsh 3 üstüymüş ben geçmiş sonuçlarıma bakıp öğrendim oğlum şuan 4 yaşında çok şükür hiç bir sorun yok ☺️
slnylmz96 asyam134 evet kanı beklettikleri için değerler doğru çıkmıyor ama size tavsiyem ben hep bu şekilde yapıyorum sabahın 5 inde ilacımı alıyorum o şekilde yapın bir ayda ciddi düşüş görürsünüz ☺️
sinemysbaby slnylmz96 neden canım sabahın 5 i Be sabah 9 da alıyorum. İki saat sonra kahvaltı yapıyorum 11 gibi
asyam134 slnylmz96 ben troid kanseri geçirdim komple alındı zaten planlı bi şekilde doktorumla iletişimdeyim en son çok iyiydi perşembe sağlık ocağına kan verdim bu sabah bi baktım 10.10 olmuş hemen kadın doğuma gittim bebeğin gelişimi çok iyi dedi ama zekası yada başka bişey için mutlaka ikili test yap dedi
sinemysbaby slnylmz96 gebeliğin ilk haftasında mı 3 ün üstündeymiş peki. En önemi kritik zaman ilk üç ay. Eğer bu söylediğin tsh değeri ikinci ya da üçüncü tremestarda ise etkis olmuyor zaten beeğe diye biliyorum
slnylmz96 asyam134 doktorunuza danışacak mutlaka iyot damlası kullanın bebeğin zeka gelişimi için çok iyi bana endokrin doktorun yazdı öneriyorum dedi zaten iyot eksikliği demek tsh yüksekliği demek 🥲
slnylmz96 sinemysbaby evet genelde öyle diyorlar ama ben çok araştırdım ve o saatin önc sinde de sonrasında uzun süre yemek yenmediği içim ilaç çok çok verimli oluyor 😍
fatmaa51 sinemysbaby ben 8bucukta alıyorum 9bucuk gibi kesin kahvaltı masasına oturuyorum siz niye o kadar geç yapıyorsunuz kahvaltiyı
sinemysbaby slnylmz96 mantıklısı kuzu. Ben 5 Te kalkamam da saat 8 de alırm ama kalkıp 😅 Siz hamilelik boyunca tsh bozun farkında olmadınız mı
sinemysbaby slnylmz96 kuzu ikinci trenester sonrası 3.50 ile 4.00 normal kabul ediyorlar mış ama ilk tremester için 2.50 altı olması mı istiyorlar diyor. Ben ilk tremesterdayıdm iki değil ki
asyam134 sinemysbaby ben zaten ilaç kullanıyordum ve her ay baktırıyorum randuvum pazartesi perşembe sağlık ocağında yaptırdım bugün e devletime düşmüş 10 olmuş
Lilamorr06 sinemysbaby benim doktorum öyle 3ten 4Ten 5ten bişey olmaz ilaçla hemen toparlar demişti. Daha yüksek değerlerde sorun olabilirmiş oda kesin değil risk bir nevi demişti. İlk günden beri ilaç kullandım şükür şuan için bi sağlık sorunu yaşamadım oğlumda. İkinciye hamileyim yine kullanıyorum.
UmutluYasam sinemysbaby benimde Tsh:3,1 T4:1,49 T3:3,57 çıktı bende korkmalıyım çok mu yüksek doktora çarşamba gideceğim chatcgpt korkulacak bir durum yok yazmış bilemedim şimdi
sinemysbaby UmutluYasam hayır sizinki normal benim tsh daha yüksek Belki önle amaçlı en düşük söz verirler. Kaç haftalıksınız ki Gebelik öncesi test yapmadınız mı tsh
Kubraa06 sinemysbaby ilk kızımda hep yüksekti ilaç kullandım bişey olmadı kızım gayet zeki ve sağlıklı ikinciye hamileyim yine aynı ilacınızı için hiç bişey olmuyor merak etmeyin
Lilamorr06 sinemysbaby doktr değilim ama içinizi ferah tutun ilaca başladıysanız sorun olmaz. Çoğu gebeliği öğrendikten sonra ilaca başlıyor çünkü..
sinemysbaby Lilamorr06 başladım ama en küçük doz ile 25 ile. Bir de 9. Haftada geç fark etmiş olmuyor muyum