birthecene Tiroidlerim 4 sene evvel alındı ilk hamile kaldığımda tsh 19 du sonra 13 e düşürüldü en son dirençli çıktı endokrin hapı mg sini 250 liğe çıkardı 22 haftada 2.4 e indi çok şükür normal ilk başlarda da korktuk ama hap kullandığım için sorun olmaz mış
ipuli sinemysbaby benim direkt tiroidim yok tamamen o yüzden hep ilacla duruyordu. Gebeligi öğrendikten sonra 5. Haftada 3.75 ti direkt ilacımı yükseltti doktorum senin gibi cok endiselenmistim. Ama bu fark edilmezse bir sorun teskil ediyormuş. İlaç kullanmaya başlamışsın korkma o yüzden duzene girecektir mutlaka
sinemysbaby ipuli aayyy çok korkuyorum kuzu. Hemen bugün 25 lik başladık. Ama iki hafta sonra gidip yine ka verip bakıcam ya da bir hafta sonra yine gidip kan vericem. 9. Haftadayım günah bebek etkilenecek diye kurdeşen dökücem neredeyse. Kaç haftalık oldunuz siz
ipuli sinemysbaby sinemysbaby ilacini aksatma hicbir sey olmaz sabah ac karnina ic uyandiğın gibi ve 1 saat boyunca bir şey yeme canım oyle daha cabuk etkisini görürsün. Ben 3 yıldır hep oyle iciyorum. Benimki daha 6 haftalık
sinemysbaby aybarsotti yaaa 😢😢 ayy çok sevindim evladınızın sağlıklı olmasına. Bende panik yaptım buralara yazıp düşüyorum kuzu. 7 yıl sonra yavruma kavuş am inşallah öyle korkuyorum ki Benim yavrumda sağlıklı gelsin 🙏😢
slnylmz96 sinemysbaby t4 değeriniz daha önemli ve ilaca başladığınız an bebek gerekeni alıyor yani benim doktorum 10 üstü olmadığı sürece sorun olmaz endokrin doktorum demişti hamile kalmadan 8 önce kullanmaya başladım hamileyim 6 aylık en son değerim 3 tü 7 lerdem düşürdük gebelikte çıkıyor bi çok kişide tsh sinyal veriyor t4 önemli olan 🫠
aybarsotti sinemysbaby aminnn sağlıkla huzurla kavuşun inşallah 💖 ben de sizin gibiydim her şeyi ama her şeyi kafama takıyordum. Doğum yapalı 8 buçuk ay oldu bile🥹
sinemysbaby slnylmz96 değerimi atayım t4 ve t3 ü ama nasıl atılıyor burdan bilmiyorum T3: 3.3 T4: 1.16
sinemysbaby ipuli sabah dokuzda alıyorum ilacı. Kahvaltımı 12 gibi öğlen anca yapıyorum miğdem bulandığı için. İki üç saat bir. Şey yememiş ve içmemiş oluyorm. Bir haftaya düşer mi ki acaba perşembe tekrar kan versem
sinemysbaby deryakurtulus gerçekten mi. Ben iki üç gündür kahroldum ağladım hep 😢 geç kaldım diye. 9. Haftada öğrendiğim için 😢
ipuli sinemysbaby yok 1 haftada dogru sonucu alamazsınız. En guzeli 2-3 haftada bir kan vermek. Bosuna canınızı yakmayın hic
sinemysbaby asyam134 canım ben 9. Haftada öğrendim geç mi kaldım diye kendimi yiyiorum kaç gündür. 13,Haftaysa kadar neden bu testleri vermedin. Sen de mi bilmiyordun benim gibi . İlaca başladın mı
slnylmz96 asyam134 doktorunuza danışacak mutlaka iyot damlası kullanın bebeğin zeka gelişimi için çok iyi bana endokrin doktorun yazdı öneriyorum dedi zaten iyot eksikliği demek tsh yüksekliği demek 🥲
slnylmz96 asyam134 evet kanı beklettikleri için değerler doğru çıkmıyor ama size tavsiyem ben hep bu şekilde yapıyorum sabahın 5 inde ilacımı alıyorum o şekilde yapın bir ayda ciddi düşüş görürsünüz ☺️