hd_d kartanesi___ daha cinsiyetimmiz bile belli degil teyzesii🙈 bugun tam 17 haftalik oldukkk o yuzden cok var dedimmm🤭
kartanesi___ BlackFish2113 ayyy inşallah yaaa ben kucağıma alacağım ertesi gün de sen alacaksın inşallah çok heyecanlı ❤️❤️
hd_d kartanesi___ evett ilkk bebegimmm şubat ın 2 sine randevum var gidene kadar 19+2 falan mı ne olcm galiba insllahh ogrenirimmm🤭🤭
Yazmelegi_ kartanesi___ yaaaaa gözün aydın sağlıkla gelsin minnos😍😍 benim doğum günümden bir gün önce geliyooooo kova burcuuu😍 27 subat ta benim doğum tarihimmm
kartanesi___ Yazmelegi_ evet canım spinal istiyorum inşallah hepimiz sağlıkla huzurla alalım kucağımıza🥰
ikiprensesannesi___ kartanesi___ oh maşallah çok şükür😍 gözün aydın sağlıkla gelsin prenses bakalım 🥰😍
Cinarsaitinannesi kartanesi___ Hayırlı olsun canım bizim de 02.02 tarihimiz inşallah bebişim o zamana kadar bekler çünkü biraz geç olacak 39+2 oluyor benim 3. Gebelik olduğu için korkuyorum erken gelir diye
kartanesi___ Cinarsaitinannesi benim doktorum da 39’a verelim dedi ben hem korkarım dedim hem de ramazanla çakışmadan doğurayım dedim 38+5’e aldık
Mamiko_2020 Bende 34+5im.23 Şubat normal doğum tarihini not aldı doktorum ama tabii öncesinde olacak ve bende 16 Şubat istiyorum 🥰😍O zaman 39+1 olmuş olucam,sağlıkla doğsunlar kucaklarımıza alalım inşallahhh 😍😍🙏🏻🙏🏻🌸
jalepone kartanesi___ ay hayırlı uğurlu olsun benimle aynı gün doğmuş oluyor 😄 bir kova kızı olacak 😄
jalepone kartanesi___ evet aynen ne yazıkki kızının günü geldiğin de sevgililer günü ve doğum günü aynı zamanda kutlanacak aynı hediye ile kandıracaklar 😄😂
hd_d kartanesi___ ahhaha sadece bi kere gittim askm doktora hahaha😂😂 oda 9 haftalikti var bi tane görüntü burdakilere attm kimi kiz dedi kimi erkek🙈 10 hafta oldu daha yeni gidicemm bi kaç konuştuğum var burda nasil sabrettinn biz olsak dayanamazdik dediler 🤭🤭