Nuur415 Shoplu görsel sanırım canım kuruma tarzı duruyor erken yaptıysan bir iki gün sonra tekrarla istersen
zeynepikra1 Nisannurr samira555 minecikk anneyim01 Busranur_mnts Cadoloz Kan verdim negatiffff Nuur415
samira555 zeynepikra1 adete kaç gün var ben görüyorum çizgiyi adet günü geçip yapmışsan bilemiyorum ama erken yaptıysan hamilesin bence
Nisannurr Emin olamadım. Sana dönerim testi yaptıktan sonra içini hemen açma öyle yapınca kuruma çizgisi oluyor. Kapağı kapalı şekilde 6-7 saat beklesin. Zaten çizgi varsa kapalı kapalıykende belli edecek kendini emin ol
anneyim01 cok ince var sanki glm Awox inş yalancı cıkarmaz benimde silik cıkmıstı Hatta Efekli Efksiz atayım Dua edyorum Hamile Olayım diye sizde inş Hamilesinz dir 🤲🏻☺️
anneyim01 zeynepikra1 nice sipsilik olupta hamile oldugunu ögrenen oldu Allahtan umudunu Asla kesme Allah izn verirse sende en güzel haberi alcaksındr 1 sene oldu deneyeli pcosumda bakalım Adet olmazsam bir umut var dicem Yoksa Allahım en doğrusunu bilendr 🤲🏻☺️ üzülme Herseyin vakti saati zamnı vardr 🌸🍀
Busranur_mnts zeynepikra1 çok hafif gölge gibi ama çizgi göremedim 1 2 güne tekrar yap belki silik çizgi çıkar kan verirsin
zeynepikra1 Busranur_mnts samira555 anneyim01 adetime 2 gün var pcosum 5 bucuk yıldır olmuyor tüp bebek yaptım olmadı 2 ay ara vermiştim
zeynepikra1 Busranur_mnts samira555 anneyim01 kaset test yaptım böyle negatif bence https://hizliresim.com/1qe5a3i
samira555 zeynepikra1 ben ikinci çizgiyi silik gördüm erken öğrenince silik oluyor zaten bende awoxla öğrendim daha önce defalarca yaptım bozuk değilse bebek yoksa hiç bişey gözükmüyor bomboş oluyordu ilk öğrendiğimde daha adete vardı silik çizgiyle öğrendim beta 24 le istersen dayanamam dersen kan ver beta düşük şekilde öğrenirsin ama var bence 🙃
Cadoloz zeynepikra1 kaset test daha yüksek betayi yakalar bence heyecan varsa içinde git kan ver ve öğren hemen bu kadar zamandır bekliyorsun olabilir bi cizgi var sonucta
anneyim01 zeynepikra1 Kaset gec cıkaryor glm negatif cıkması bazen norml mış Arttıkca Kasetde netleştiğini duydum Kan ver glm
Busranur_mnts zeynepikra1 adetin düzenli miydi ğcosta düzensiz yumurtlama olabiliyor biraz daha bekleyip awox yap yine ilk idrarla o daha hassas