Ay kızlar buraya bu başlıkla gelmek bile okadar ilgincki elhamdülillah bende kızım sonunda kucağıma alabildim detaylı şekilde anlatayım uzun olabilir biraz zaten bı kaç gün öncede borda post acil herşeyin soruyordum ne nasil diye sizde teşekkür ederim her soruma cevap verip yazdığınız için😁dün saat 11 gibi rutin kontrol için hastaneye geldim ama az çok tahmin ediyordum yatış değil ama bugün bişeyler olacağını evi falan toplayıp düEnleyip çıktım nst de sancım çıkmadı doktor suyun nerdeyse bitmiş dedi acildeki doktora yönlendiriyorum oda baksın yatış dedi biraz korktum orda bı bocaladım ama olsun acildeki doktora nerdeyse bitmiş suyun dedi eve gidiyim eşyalarımi alayım dedim ona bile izin veremdi kapıdan bile çıkmana izin veremem şuan dedi eşim gitti eşyalarımi getirdi ben eşim ailesinede kendi ailemede asla haber vermedim bana hemen önlük giydirip açıklık kontrolü yaptılar ilk şok orda geldi 4 cm açıklığın var dediler aşırı şaşırdım zaten sonra eşim geldi içeri aldılar ben rica ettim şuanda annemde kayınvalidemede hiç birine haber vermedim saat 1 gibi suni sancı takıldı bu arada asla korkulacak birşey değil evet güllul gülistanlıkta değil doğum süreci tamamen sizin sakinliğinize bağlıdır eşim çok yardımcı oldu zaten eşim yanimda olmasa bu kadar hızlı doğum yaparmiydim bilmiyorum sancı anında sıcak duşa girdik sürekli yürüyüşlerde yardımcı oldu spuat çektirdi tekrar açıklık kontrolü için 3 gibi geldiler 6 7 cm oldu bebeğin kafasını kanala yerleştirecem biraz acıyacak dedi evet acıdı ama kesinlikle doğumu hızlandirdi çubukla suyu patlattı ama suyum gelmedi bile nerdeyse onkadar bitmiş ondan sonra maalesef çok zordu zaten saat 4.30 gibi tekrar bakıldı 9 cm olmuş dediler sancim geldikçe ikin dediler ama benim ıkınma hissim gelmiyordu ebe iş tamamen sende bitiyor dedi bı kaç sancida maalesef düzgün ıkınamadım ama ebem çok iyiydi gerçekten bebeklgin saçına dokunuyorum hadi yaparsın dedi tam orda hemşire karnıma bastırdı ama acımadı ikindigim an çıktı direk kucağıma verdiler herşey o kadar hızlı olduki şoktaydım saat 5 de bebeğim kucağımdaydi sıcacıktı ten tene temas sonrası aldılar onu kurulayıp temizlediler sonrasında ebe benimle ilgilendi 4 tane dikişim oldu ona gaayet normal dedi sonra ailelerimize haber verdik çok çok bambaşka duygu rabbik isteyen tatmak isteyen herkese nasip etsin şuanda yanımda melekler gibi uyuyor adada kalanlara başarılar dilerim😁😄sorunuz olursa sorabilirsini